Så er vi kommet til 7. generation af BMW 7-serien, og denne gang er der et skud elektricitet med i modellen. Der findes faktisk også en benzin-version, men den kommer ikke til Danmark i første omgang, så i stedet fokuserer vi på elbilen.

Den hedder BMW i7, og der er virkelig tale om en elektrificeret luksusvogn.

BMW i7 er for eksempel udstyret med adaptiv luftaffjedring og glastag som standard, mens der er to elmotorer med sammenlagt 544 hestekræfter, som banker den fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder og leverer en rækkevidde på 625 kilometer. Nok ikke med speederen i bund, men mindre kan jo også gøre det.

Det er alt sammen meget godt, og det nye design er desuden ret skarpt – selvom det nok deler vandene med den forvoksede nyregrill. Men der hvor BMW i7 virkelig skiller sig ud foregår inde i kabinen. Her er der nemlig skruet gevaldigt op for liren på bagsædet, hvor passagererne kan hygge sig med en biografoplevelse på den imponerende BMW Theatre Screen på 31,3 tommer med 8K-opløsning, mens der er hele 30 højtalere fra Bowers & Wilkins til at levere et ordentligt lydtryk.

Det er luksus, og i videoen herunder får du et nærmere kig på den nye BMW i7.


Se andre seje sager om: , ,