Det danske urfirma REC Watches har specialiseret sig i at omdanne gamle biler og fly til fede ure, så du for eksempel kan få en Mini Cooper på armen, og det er virkelig en stærk idé med et endnu stærkere resultat. REC Watches er nemlig den perfekte fusion mellem gammelt og nyt, og derfor er vi stolte over at præsentere deres ure i shoppen.

Det skal selvfølgelig fejres. Derfor giver vi lige nu kæmpe rabat på urene, så du sparer næsten en tredjedel og i stedet for den normale pris på 2.195 kroner for et REC Watches Cooper kun skal have 1.539 kroner op ad lommen, mens du kun skal betale 2.395 kroner for et REC Watches Mark I i stedet for normalprisen på 2.723 kroner.

SE UDVALGET AF REC WATCHES COOPER LIGE HER

Kendt fra Løvens Hule

Da de to barndomsvenner Jonathan Kamstrup og Christian Mygh i 2015 bragede igennem i DR-programmet “Løvens Hule” og fik Jesper Buch, Christian Stadil, Birgit Aaby og Tommy Ahlers som investorer, kom der virkelig gang i forretningen med fede ure. Deres succes blev kickstartet med netop REC Watches Cooper.

Det betyder altså, at der er styr på det forretningsmæssige, men når alt kommer til alt, så er selve idéen om at omdanne gamle biler og fly til moderne ure bare en pokkers god idé i sig selv.

Selve navnet REC Watches kommer fra hele firmaets filosofi: “RECover, RECycle, REClaim”. Tag noget godt og gør det endnu bedre.


Se andre seje sager om: ,