Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Når du er på jagt efter en god julegave, er det ikke nok bare at hive noget tilfældigt ned fra hylden. Det skal være unikt.

Og det er lige præcis, hvad du får med et gavesæt fra det danske urbrand Nordgreen, for her kan du sammensætte en skræddersyet æske med et armbåndsur og ekstra remme, der passer helt perfekt til modtageren.

Så er det jo bare en ekstra bonus, at du får op til 20% rabat oveni hatten.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de specielle gavesæt, som findes til både mænd og kvinder.

SE MERE HOS NORDGREEN

Nordgreen Julesalg

Bestsellere til årets bedste priser

Et ur er en fed gave, og Nordgreen laver fede ure. Endda til yderst fair priser.

Og nu bliver det faktisk endnu billigere at give et Nordgreen-ur, for deres unikke gavesæt er lige nu sat ned med op til 20%, og du kan se hele udvalget LIGE HER.

Og de har gjort det let og overskueligt at finde den perfekte gave.

Du vælger simpelthen bare, om det skal være til ham eller hende, hvorefter du får et overblik over de enkelte modeller og kan fortsætte med at gøre dem personlige. Her kan du vælge farve på urkasse og urskive, du kan vælge størrelse og du kan vælge mellem et hav af forskellige urremme.

Alt sammen noget, der er med til at gøre uret helt unikt.

Og så er det ekstra genialt, at du kan vælge flere urremme, så modtageren af gaven selv kan skifte efter behag og give det sit eget præg.

Det hele bliver leveret i en lækker æske, som du selvfølgelig kan få pakket ind kvit og frit. Det betyder altså, at når du modtager pakken fra Nordgreen, så har du en klappet og klar julegave lige til at smide under træet.

Let og elegant.

SE MERE HOS NORDGREEN

Nordgreen Julesalg

Giv verdens mest bæredygtige ur

Nordgreen har i forvejen kæmpe fokus på bæredygtig produktion, mens en del af fortjenesten fra hvert solgte ur bliver doneret til de tre velgørenhedsorganisationer Water for Good, Pratram UK og Cool Earth.

Ja, det er god stil.

Og det solide fundament af bæredygtig tankegang og respekt for planeten har de samlet i Nordgreen Guardian, som er verdens mest bæredygtige ur. Det kan du læse mere om LIGE HER.

Det er virkelig et stærkt budskab at sende til omverdenen, at man sagtens kan lave et fedt ur uden at gå på kompromis med planetens ressourcer, og derfor er det jo også en temmeligt god julegave.

SE MERE HOS NORDGREEN

Nordgreen Julesalg


Se andre seje sager om: ,