Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Da Pascar Sivam og Vasilij Brandt startede Nordgreen tilbage i 2018, havde de nok kun turde drømme om den kæmpe succes, urbrandet ville være i dag med salg verden over.

Det er stærkt gået. Og nu går de skridtet videre med deres bæredygtige tankegang med lanceringen af det nye Nordgreen Guardian.

Her er der nemlig fuld fokus på udvælgelse af materialer med mindst mulig miljømæssig påvirkning, mens det også er så stærkt designet, at det holder 100 år. Jeps, holdbarhed er bæredygtigt.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det nye ur.

SE MERE HOS NORDGREEN

Nordgreen Guardian er verdens mest bæredygtige ur

Verdens mest bæredygtige ur

Det er alligevel noget af en bombastisk udmelding, men Nordgreen Guardian har også noget at have det i, for der er simpelthen vendt hver en sten for at sikre, at bæredygtigheden er helt i top.

Uret er designet af Jakob Wagner med udgangspunkt i, at hver enkelt del spiller en stor rolle. Derfor er der nøje studeret i materialer og designvalg for at finde de mest miljøvenlige alternativer, mens der også er brugt cirkulære strategier til at fastslå, hvor det er vigtigt at sætte ind i produktionskæden.

Alt sammen for at sikre bæredygtigheden.

Her er holdbarheden også vigtig, og et Nordgreen Guardian er så stærkt, at det kan holde til hverdagens strabadser i 100 år. Det skyldes selvfølgelig opbygningen af kvalitetsmaterialer som 85% genbrugt 316L rustfrit stål til urkassen og urremmen, mens der er safirkrystalglas til at beskytte hele herligheden. Så er der også små detaljer som Crown Guards til at passe på kronen. Alt sammen noget, der sikrer et stærkt ur.

Når alt kommer til alt, ville det selvfølgelig være mest miljøvenligt, hvis du slet ikke købte et ur, men et Nordgreen Guardian er det næstbedste valg.

SE MERE HOS NORDGREEN

Nordgreen Guardian er verdens mest bæredygtige ur

Også bare et fremragende ur

Nå ja, udover at blive den stolte ejer af verdens mest bæredygtige ur, så er det faktisk en skarp sag helt i sig selv, som du får på armen.

Nordgreen Guardian findes i en variant med en urkasse på 36 millimeter og en variant på 40 millimeter, så du selv kan vurdere, hvilken størrelse din arm kan bære, for du får de samme lækkerier med begge modeller.

Urkasse og urrem er således lavet af 85% genbrugt 316L rustfrit stål, og der er beskyttende safirkrystalglas og en vandresistens på ned til 100 meter under havets overflade. Her får du så et højkvalitets automatisk Miyota urværk til at sikre præcis tidtagning. Det ser lækkert ud, når sekundviseren flydende bevæger sig afsted på den minimalistiske urskive.

Det oser virkelig af kvalitet, hvor der er tænkt over enhver detalje, og det er ret fedt, at der er skruet ned for unødvendigt lir, så du bare får et knivskarpt ur med et stilrent design.

Det starter faktisk allerede med indpakningen, for uret kommer i en 3D-printet æske med magnetisk lukning, hvor du så kan sammensætte nye sætninger ved at dreje låget. Gennemført.

Det er faktisk den bedste måde at beskrive Nordgreen Guardian. Det er gennemført.

Og så er det bare et ekstra stærkt signal at sende, at det er bæredygtigt og kan holde i 100 år. Det kan designet også, for det er tidløst.

SE MERE HOS NORDGREEN

Nordgreen Guardian er verdens mest bæredygtige ur


Se andre seje sager om: ,