Gutterne hos det danske urmærke REC Watches har allerede kæmpe succes herhjemme og i det store udland med deres fede ure, som de laver af dele fra originale Mini Coopers, Spitfire jagerfly og den ikoniske Ford Mustang Eleanor. Nu banker de speederen i bund med deres mest ekstreme kollektion til dato.

I samarbejde med den legendariske japanske biltuner Akira Nakai har de nemlig designet to nye ure, som er baseret på to specielle Porsche 911’ere fra hans firma RWB – Rauh-Welt Begriff.

Urene er selvfølgelig Limited Edition, og forudbestillingerne begynder d. 14. maj. Det betyder, at der bliver rift om at sikre sig et eksemplar, men allerede nu kan du skrive dig op til at komme først i køen. Det er gratis, og du er ikke forpligtet til at købe et ur. Så kan du tage den endelige beslutning på lanceringsdagen. Det er da en win-win.

TILMELD DIG HOS REC WATCHES VED AT KLIKKE HER

Danske REC Watches smider to ikoniske Porsche 911'ere på din arm

Unikke Porsche 911’ere til armen

Hvis du skal gøre noget, så skal du også gøre det ordentligt.

Derfor har REC Watches brugt to års udvikling på at perfektionere de nye ure, så de får det rette miks af den originale DNA fra bilerne forenet med det æstetiske aspekt af et funktionelt ur. Resultatet er nærmest pertentlig perfektionisme med to ure baseret på to ekstreme Porsche 911’ere.

De to biler kommer direkte fra Akira Nakais private samling i Kashiwa i Japan, og REC Watches benytter metal fra bilerne i produktionen af urene.

Det betyder altså, at du kan iføre dig ure med originalt design og stumper, og de to biler er hans sorte “Stella Artois” og den vilde “Rotana”. Det endelige design af urene bliver først afsløret ved lanceringen d. 14. maj, men du kan godt regne med, at det bliver gennemført og ekstremt.

Indtil videre kan du se mere og skrive dig op på listen over interesserede købere hos REC Watches. Det gør du ved at klikke LIGE HER.

Danske REC Watches smider to ikoniske Porsche 911'ere på din arm

Se andre seje sager om: ,