Danske REC Watches er specialister i at bruge råmaterialer fra ældre biler i produktionen af deres ure, og nu er de klar med to nye af slagsen. Det er ret fede ure.

REC Watches RNR Collection tager afsæt i to legendariske Land Rovers kendt som Beachrunner og Rockfigter, og de ædle materialer er krydret med schweiziske urværker, mens der også er design-detaljer fra de originale biler til at sikre gennemført stil til din arm.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de to ure, som først kommer på markedet om et par uger, men allerede nu kan forudbestilles. Og som en ekstra bonus får du 10% rabat, hvis du bruger rabatkoden MANDESAGER-10. Armen, det var da så lidt.

Det kan du gøre LIGE HER.

REC Watches RNR Collection

RNR Beachrunner

Det håndlavede ur er designet til at yde retfærdighed til det originale design fra Land Rover. Selve urskiven kommer direkte fra taget fra en Land Rover Series III, der er ejet af den portugisiske fotograf og filmmager Daniel Espirito Santo.

Det betyder altså, at du får sjælen og det autentiske element fra Land Rover indkapslet som et ur.

Så er der design-referencer som det simple faktum, at selve urkransen ligner reservedækket på kølerhjelmen, mens beskytteren til kronen ligner bilens frontgrill og bagsiden af uret har de fem bolte, som  fastgør reservedækket. Det er sådanne detaljer, der går lige i maven på kendere.

Smid så lige et schweizisk urværk og safirglas oveni hatten, og så har du et ur, der er mindst lige så driftsikkert, som den Land Rover, der er fundamentet for det hele. Det er eksklusivt, og derfor er uret også limiteret til 552 eksemplarer.

REC Watches RNR Beachrunner kan forudbestilles her

REC Watches RNR Collection

RNR Rockfighter

Da den tyske indehaver af 4×4 Experience, Michael Ortner, kunne se behovet for at udskifte aluminiumsdøren på sin Land Rover Defender fra 2003, besluttede han sig for at donere døren til REC Watches, så den kunne leve videre som et ur.

Resultatet er RNR Rockfighter, hvor selve urskiven er lavet af metallet fra døren.

REC Watches har så gjort det hele mere gennemført ved at tilføre et design med direkte referencer til donoren. Der er for eksempel urkransen, der gengiver reservedækket, mens den firkantede urkasse på 40 millimeter ligner Land Roverens forlygter.

RNR Rockfighter er limiteret til 463 eksemplarer, og du kan forudbestille LIGE HER.

Se andre seje sager om: ,