Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

I 2018 blev det schweiziske urfirma Norqain grundlagt, og selvom det kun er et par år siden, så har de allerede blæst sokkerne af urbranchen med innovativt design og en kvalitet i ren topklasse. Nu går de så all in med introduktionen af to eksklusive urværker, som er udarbejdet i samarbejde med den Tudor-ejede værkproducent Kenissi.

De to nye urværker bliver implementeret i Norqains tre eksisterende modeller: Independence, Adventure og Freedom.

Norqain er det nye schweiziske urfirma, der tager branchen med storm

Nyt urmærke, masser af erfaring

Det kan da godt være, at Norqain kun har to år på bagen, men folkene bag er erfarne mænd i urbranchen, der laver fede ure.

Ledelsen består nemlig af CEO Ben Küffer, der har over 10 års erfaring fra den schweiziske urbranche, mens hans far, Marc Küffer, er bestyrelsesformand. Marc Küffer har over 40 års erfaring blandt andet som direktør og ejer af urværkproducenten Rowenta-Henex og medlem af bestyrelsen i Swiss Watch Industry Association. Derudover inkluderer bestyrelsen Ted Schneider, hvis familie var ejere af Breitling i næsten 40 år.

Det er altså ikke bare novicer, men tunge spillere, der har forenet kræfterne i det nye firma.

Nu er de så klar med egne urværker, som du får et nærmere kig på i videoen herunder. Det er da smuk kompleksitet.

Tre stærke modeller med skandinavisk stil

Hos Norqain opdeler de sortimentet i tre forskellige kollektioner. Fællesnævneren er stærk kvalitet, ægte håndværk og et skarpt design.

Adventure er et sporty ur med et markant design, der virkelig klæder uret. Her er der fokus på hårdførhed, så du kan drage på eventyr og ikke være urolig for, om uret mon kan holde til de tæsk, der følger med. Det kan det sagtens. De vejledende udsalgspriser starter fra 14.600 kroner.

Freedom er inspireret af stilen fra 1960’erne med vintage læderremme, et klassisk skive-layout og kronograf. De vejledende udsalgspriser starter fra 14.300 kroner.

Independence er for dem, der ikke vil lade sig styre af tendenserne og som gerne vil skille sig ud fra mængden. De vejledende udsalgspriser starter fra 19.700 kroner.

 

Se andre seje sager om: