Det kan da godt være, at det schweiziske urmærke Norqain kun har et par år på bagen, men deres høje kvalitet og nyskabende design er på den relativt korte levetid allerede blevet en kæmpe succes.

Nu er de så også klar med deres helt eget skræddersyede Manufacture urværk, der bliver en del af den eksklusive INDEPENDENCE20 model, som bliver lavet i en limiteret produktion på 200 styk.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Norqains nye ur, der cementerer deres plads som et af de mest respekterede urbrands på markedet, fordi de simpelthen laver fede ure.

Lad os starte med en video, der viser herligheden.

Bygget på erfaring, men helt sin egen

Norqain har tidligere brilleret i samarbejdet med den Tudor-ejede værkproducent Kenissi, så dette er også den naturlige konstellation til udarbejdelsen af deres første egen kaliber kaldet NN20/ 1.

”Det var vigtigt for os, at det første produkt, der indeholdt en ​​NORQAIN produktionskaliber, ville være en Independence model, fordi udviklingen af egne kalibre repræsenterer et stort skridt ift at understrege mærkets egen uafhængighed. Vi er glade for at kunne tilbyde kunder og fans af mærket, et ur der fanger ånden i NORQAINs dna. Independence20 har en stærk identitet og et unikt design, der er skabt til dem, der værdsætter det unikke og tør gå deres egen vej,” siger NORQAINs direktør, Ben Küffer

Der er tale om en automatisk three-hander med 70 timers gangreserve og COSC-certificeret præcision, og uret er desuden udstyret med en unik matgrøn urskive og et moderne og elegant design, der ser skarpt ud til enhver lejlighed.

Der er frit valg mellem en lænke i rustfrit stål med børstede og polerede led til 23.800 kroner eller på integreret sort læderrem til 22.600 kroner.

Norqain er urmærket der imponerer alle

Et værk der overgår branchestandarder

Norqains INDEPENDENCE20 har hele fire års international garanti, der virkelig er et kvalitetsstempel ud over det sædvanlige. Hvis du så tilmelder dig NORQAINER Club indenfor en måned efter købsdatoen, vil du få yderligere et års garanti, så vi er oppe på fem af slagsen.

Kaliber NN20 / 1 overgår desuden de gængse branchestandarder ved at være COSC-certificeret og udstyret med en imponerende 70-timers gangreserve, mens den robuste konstruktion er udstyret med en tværgående bro med topunktsfiksering, der sikrer, at urværket ikke påvirkes af selv kraftig aktivitet.

Norqain er urmærket der imponerer alle

NYT URMÆRKE, MASSER AF ERFARING

Det kan da godt være, at Norqain kun har to år på bagen, men folkene bag er erfarne mænd i urbranchen.

Ledelsen består nemlig af CEO Ben Küffer, der har over 10 års erfaring fra den schweiziske urbranche, mens hans far, Marc Küffer, er bestyrelsesformand. Marc Küffer har over 40 års erfaring blandt andet som direktør og ejer af urværkproducenten Rowenta-Henex og medlem af bestyrelsen i Swiss Watch Industry Association. Derudover inkluderer bestyrelsen Ted Schneider, hvis familie var ejere af Breitling i næsten 40 år.

Det er altså ikke bare novicer, men tunge spillere, der har forenet kræfterne i det nye firma.

Norqain er urmærket der imponerer alle

Se andre seje sager om: ,