Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeps, de gode Black Friday tilbud er allerede begyndt at vælte ind. Hos det danske urbrand Nordgreen sparer du 20% på hele sortimentet ved at bruge rabatkoden MANDESAGER20 , og du kan de udvalget af lækre ure LIGE HER.

Det gælder selvfølgelig også de nye ure i kollektionen Christopher x Nordgreen, der er designet i fællesskab med sangeren Christopher og designikonet Jakob Wagner. Konceptet er ret fedt. Når du køber et ur i kollektionen, støtter du samtidig World Child Cancer ved at donere en omgang kemoterapi til et barn fra et udviklingsland. Stærkt.

I videoen herunder fortæller Christopher om samarbejdet.

Nordgreen laver lækre ure

Nordgreen har fem kollektioner kaldet Native, Philosopher, Infinity, Pioneer og så det nye samarbejde Christopher x Nordgreen.

Alle de fede ure er lavet af 316L rustfrit stål med japansk quartz-bevægelse, mens der er små design-forskelle til at differentiere de fire varianter, så du kan få noget til at tilfredsstille din smag. Læg dertil muligheden for at udskifte remmene så let som ingenting til et hav af farver og materialer, og så er du vist godt dækket ind med unikke optioner.

SE MERE HER NORDGREEN

Nordgreen Black Friday

Du kan selvfølgelig få remme af læder og mesh, og som noget nyt introducerer Nordgreen nu også seje stållænker i Gun Metal, Guld, Sølv og Rose Gold, og de ser altså skarpe ud.

Her er det fedt, at du kan skifte dem på ingen tid, så du kan tilpasse dit ur efter dit humør.

Lige nu sparer du op til 20% på en gaveæske med enten 1 eller 2 ekstra remme fra Nordgreen. Det er altså udover den ekstra Black Friday rabat på 20%, så hvis du leder efter en stærk Julegave til en ven, familiemedlem eller dig selv, er det her en oplagt mulighed for at få ekstra meget for skillingerne.

SE MERE HER NORDGREEN

Nordgreen Black Friday


Se andre seje sager om: , ,