Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har tidligere skrevet om den første kollektion af ure fra danske Henry Archer, som de lancerede tilbage i januar, og den kan du læse mere om LIGE HER.

Nu er de så klar med et spritnyt design med navnet RELATIV, som vi kigger nærmere på her i artiklen.

Det fede er, at det er dansk design kombineret med kvalitetsmaterialer og knivskarpt håndværk, så du både får kram på håndleddet og samtidig får noget lækkert at se på.

Vi starter med en video, der går tæt på hele herligheden.

Designhybrid med det bedste fra begge verdener

Henry Archer er stiftet af urnørden Henrik Schødt, der med lanceringen af mærkets første kollektion kaldet SEKVENS, virkelig beviste sine evner til at skabe et fedt ur helt fra bunden.

Det bygger han så videre på med det nye RELATIV-ur.

Her får du nemlig klassisk skandinavisk minimalisme, der kombinerer elegance med de funktionelle timemarkører, som du kender fra dykkerure. Det betyder, at uret passer lige så perfekt til en tur i byen med fin påklædning, som det gør til en tur i havet.

Det er også her navnet RELATIV kommer fra. Alt er jo relativt – også tiden – og uret tilpasser sig automatisk dine behov for stil og funktionalitet.

Danske Henry Archer er klar med et nyt og mega lækkert ur

Kvalitet der holder

Du kommer selvfølgelig ingen vegne med et godt design på egen hånd.

Derfor er Henry Archers RELATIV-ur forsynet med kvalitetsmaterialer og gennemtænkte detaljer.

Uret består således af en urkasse på 40 mm. af 316L kirurgisk stål, som er børstet og poleret, mens der er safirkrystal til at sørge for ekstra beskyttelse mod ridser, så uret kan modstå et hårdt liv.

Her er det så lækkert med et Ronda 715 quartz-urværk fra Schweiziske Ronda, der sikrer høj driftsikkerhed, og der er desuden Swiss Super-LumiNova, så du får selvlysende visere og timemarkeringer til at kunne aflæse tiden i mørke. Der er faktisk tale om varianten BGW9, som er en af de mest lysstærke Super-Lumina på markedet.

Danske Henry Archer er klar med et nyt og mega lækkert ur

Skræddersy dit eget ur

Henry Archers sortiment indeholder fire varianter af RELATIV, hvor farven på urskiven skifter efter dit humør.

Personligt er jeg ret vild med Skov-varianten med en grøn urskive og brun læderrem, men det er jo helt op til den enkelte.

Det er lækkert, at du selv kan sammensætte uret med forskellige remme af Italiensk narvlæder eller en lænke af rustfrit stål, for så kan du lege lidt med udtrykket og finde frem til lige præcis det miks, der passer til dig.

Lige meget, hvilken variant du springer på, er det dansk design med stærk kvalitet.

Henry Archer Relativ


Se andre seje sager om: