I den moderne verden kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at klæde sig ordentligt på. Det kan for eksempel være, at du skal give et godt førstehåndsindtryk, når du skal til jobsamtale. Eller det kan være, at du skal virke troværdig og professionel over for potentielle kunder. Under alle omstændigheder kan det godt betale sig at have styr på stilen.

De rette sko

Man kan ikke komme udenom, at vi mennesker hele tiden dømmer hinanden og sammenligner os selv i forhold til andre. Dette er ganske naturligt, men det betyder også, at det er vigtigt, at man tager sig godt ud, hvis man står i en situation, hvor denne bedømmelse rent faktisk har betydning.

Hvis du vil se stilfuld ud, bør dine sko tage sig godt ud. Der kan være stor forskel på hvilke sko, der passer til lejligheden. Er du blevet ansat som skolelærer, er det sandsynligvis ikke lakskoene, du skal finde frem på samme måde, som at du ikke bør finde din sneakers frem, hvis du befinder dig på et professionelt kontor.

Pynt om håndleddet

Hvis du ikke er til smykker, er der heldigvis mange andre måder, du kan få pynt omkring dit håndled på. Den mest oplagte metode er naturligvis uret. Der findes fede ure af mange forskellige mærker, men hvis du vil gå efter det mere luksuriøse look, vil du ikke gå galt i byen med et Rolex ur.

Et fedt ur fra et stort og kendt brand, er det oplagte valg for mange mænd, men der findes også pæne ure i andre prisklasser. Når du skal vælge designet af dit ur, er det vigtigt, at du tænker på hvilke farver og materialer, du oftest bærer. På den måde kan du nemlig matche dit ur til resten af din beklædning.

En flot taske

Sommetider er det garanteret nødvendigt for dig at bære rundt på mere end bare pung og nøgler. Kommer du i denne situation, skal du naturligvis anskaffe dig en taske. Her må du træffe et valg om, hvad du bedst kan lide. Der findes nemlig mange forskellige typer af tasker.

Der findes både skuldertasker og rygsække, og der er endda tasker designet specielt til, at du kan have din computer og nogle vigtige papirer i den. Vælger du en taske af læder, er det en god idé at matche farven på læderet med dine sko, hvilket fører os videre til næste tip.

Et bælte i den rette farve

Skal du bære dit bælte på en stilfuld måde, er det vigtigt at sko og bælte matcher i farven. Hvis du bærer to forskellige typer af læder, kan det nemlig hurtigt se rodet ud. Har du øje for den mindste detalje, kan du være næsten sikker på, at andre vil opfatte dig som stilfuld.


Se andre seje sager om: