John McEnroe var en fremragende tennisspiller. Artisans de Geneve laver fede ure. Nu slår de pjalterne sammen om det nye Artisans de Geneve The John McEnroe Lefty Project, og det er virkelig kræs til venstrehåndede ur-nørder.

Hvorfor er det så et specielt ur?

Jo, hvis du for eksempel spiller tennis og gerne vil pryde armen med et ur, mens du banker til boldene, skal der lige laves lidt modifikationer, så uret ikke er i vejen. Du kunne selvfølgelig også bære det på højre hånd, men det er den nemme løsning.

Derfor er Artisans de Geneve The John McEnroe Lefty Project udstyret med kronen på venstre side af uret, så den ikke peger ned mod håndleddet.

Udover dette er praktisk taget alle aspekter af det originale Rolex Oyster Perpetual Date modificeret for at overholde John McEnroes krav. Det inkluderer introduktionen af en ​​indviklet skeleteret urskive, en 3135 Caliber bevægelse og et håndlavet ydre med en udstråling af høj klasse.

Prisskiltet på 263.000 kroner inkluderer udelukkende modificeringerne fra Artisans de Geneve, og hvis du vil have dem til at kreere et sådant ur, skal du først levere et originalt Rolex som donor.


Se andre seje sager om: , ,