Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så blev det sommer, og nu kan du endelig få lov til at lufte stængerne og hoppe i noget mere komfortabelt tøj.

Det er de heldigvis eksperter i at levere hos danske TeeShoppen, som vi skrev om i december sidste år med deres specialudviklede Performance Jakkesæt, der ser skarpt ud og er lige så behageligt at have på som et joggingsæt.

Og det er præcis samme teknologi, der går igen i deres Performance Shorts, hvor du så er endnu bedre gearet til turene i det gode vejr.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre shorts, mens du også kan læse om deres nye hørkollektion.

Så er det bare en ekstra bonus, at TeeShoppen har sammensat en række sommerpakker, hvor du for eksempel lige nu får tre Performance Shorts til 499 kroner og kan snuppe to produkter fra hørkollektionen og kun betale for det ene.

SE MERE HOS TEESHOPPEN

TeeShoppen Performance Shorts

De Originale Performance Shorts er sikre vindere

Shorts er frihed. Så nytter det jo ikke noget, hvis du tager et par korte bukser på, der begrænser din frihed.

Derfor er TeeShoppens Performance Shorts specialudviklet til at give dig den ultimative frihed med en opbygning af 75% Polyester, 22% Viskose og 3% Elastan, der både leverer stræk og bevægelsesfrihed, mens du samtidig får et klassisk look. Du kan altså sagtens parre shortsene med en skjorte eller t-shirt og holde den skarpe stil.

Det er faktisk sådan noget, der passer i enhver garderobe, og så er du godt dækket ind til arbejde, fritid og festlige lejligheder. Endda med en ekstrem komfort, der sørger for, at du ikke brænder sammen i sommervarmen.

Så er spøgsmålet lige, hvilken farve, du skal springe på, men der er rigeligt at vælge mellem med de seks farver Drizzle, Navy, Mørkegrå, Black, Crockery og Forest Night.

Hey, du springer da bare på TeeShoppens pakketilbud med tre par for 499 kroner i stedet for et enkelt par for 600 kroner. Så er der plads til at eksperimentere med farverne.

SE MERE HOS TEESHOPPEN

TeeShoppen Performance Shorts

Sommer er hør-tid

Sådan har det altid været, for hør er et ret genialt materiale til sommertøj med åndbare kvaliteter og en lang holdbarhed.

Derfor er det fedt, at TeeShoppen nu har lavet deres egen hørkollektion med bukser og skjorter, som findes i de klassiske farver Hvid, Sort, Sand og Army. Det hele er lavet med en løs pasform til optimal komfort og bevægelsesfrihed, og det oser bare af sommer.

Det er lige præcis sådan noget, der aldrig går af mode, så når sommeren er slut, hænger du det ind i skabet, og så er det klar til en ny sæson næste år.

Og hvis du er i tvivl, om du skal have et par bukser eller en skjorte, kan du jo snuppe begge dele med TeeShoppens pakketilbud, hvor du kan vælge to produkter og kun betale for det ene.

SE MERE HOS TEESHOPPEN

TeeShoppen Performance Shorts