Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis der er én dag på året, hvor det er vigtigt at stå knivskarpt, så er det Nytårsaften.

Og hvis du leder efter et jakkesæt, der både ser godt ud og samtidig er behageligt at have på, så har TeeShoppen den perfekte løsning med deres Performance Jakkesæt. Det er nemlig specialudviklet til at kombinere den gode stil fra et klassisk jakkesæt med en innovativ kvalitet, der faktisk føles lige så behageligt at have på som et joggingsæt – det er bare noget skarpere at se på.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det lækre Performance Jakkesæt, mens du også lige får et tip om nogle virkelig gode pakketilbud hos TeeShoppen.

SE MERE HOS TEESHOPPEN

Bliv klar til årets sidste fest - med TeeShoppens Performance Jakkesæt

God stil møder høj komfort

Du kender måske følelsen af at få et stift jakkesæt på kroppen, som begrænser bevægelserne og føles noget anderledes end det tøj, du er vant til.

Det er jo ikke ligefrem optimalt, når du nu endelig har stadset dig op til en festlig lejlighed, og det er altså ret let at spotte ham fyren, der ikke har det særligt godt i sit jakkesæt og er totalt udenfor sin comfortzone.

Sådan er det ikke med TeeShoppens Performance Jakkesæt.

Her får du nemlig et klassisk look, men det helt specielle er materialets sammensætning af 75% Polyester, 22% Viskose og 3% Elastan, der giver lige tilpas med stræk, så du stadig har fuld bevægelsesfrihed, mens du kører den fede stil, der kendetegner et godt jakkesæt.

Det er altså det bedste fra begge verdener, og du kan skræddersy din personlige stil med et væld af tilgængelige farver med klassisk sort, brun og grå, mens du kan få noget mere spræl med grøn, bordeaux eller blå.

Der er frit slag, og her er det helt genialt, at TeeShoppen lige nu kører en række pakketilbud, hvor du både sparer kassen på selve jakkesættet og får en skjorte med i handlen med ekstra rabat.

Hey, så kan du jo investere i flere jakkesæt, så der er noget at skifte imellem, for det er så behageligt at have på, at det ikke kun er forbeholdt store begivenheder som Nytårsaften.

Du kan snildt bruge det til hverdag.

SE MERE HOS TEESHOPPEN

Bliv klar til årets sidste fest med TeeShoppens Performance Jakkesæt

Lokkende pakketilbud

Okay, så vi er enige om, at Performance Jakkesættet fra TeeShoppen får dig til at stå knivskarpt. Og det er samtidig ekstremt behageligt at rende rundt i.

Allerede dér rammer vi plet, for så behøver du ikke gå på kompromis med noget som helst med hensyn til god stil og komfort, for det er altså muligt at kombinere de to ting.

Og det bliver bare endnu bedre, når du kan spare kassen.

Lige nu kører TeeShoppen nemlig stærke pakketilbud på deres Performance Jakkesæt, så du kan få det på kroppen med helt op til 56% rabat. Det betyder, at du i stedet for 1.600 kroner for bukser og blazer kan nøjes med at slippe 699 kroner for begge dele, og du kan endda smide en stilren Performance Skjorte med i handlen for kun 200 kroner.

Det er nemlig rigtigt, så har du et komplet jakkesæt til kun 899 kroner, og det er eddersparkeme en god handel.

Så kan du jo bruge de sparede skillinger på gode bobler, mad og fyrværkeri til Nytårsaften.

SE MERE HOS TEESHOPPEN

Bliv klar til årets sidste fest - med TeeShoppens Performance Jakkesæt