Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så blev det sgu sommer. Solen skinner, pigerne viser hud og det er bare total frihed. Ingen restriktioner, bare frihed.

Derfor er det også oplagt at springe i behageligt tøj, der ikke begrænser bevægelsesfriheden og samtidig ser knivskarpt ud, og det er lige præcis, hvad du får med Shaping New Tomorrow.

Her på redaktionen har vi tidligere været helt oppe at ringe over deres Classic Shirt, som du kan læse mere om LIGE HER, og nu har de netop lanceret en sommerkollektion fyldt med lækre sager.

Den kigger vi nærmere på her i artiklen.

SE MERE HOS SHAPING NEW TOMORROW

God stil i sommervarmen

Jeg synes selv, at det er lidt svært at finde den rigtige balance mellem komfort og skarp stil. Især, når termometeret er ved at eksplodere, for tøjet kan hurtigt blive for casual.

Sådan er det ikke med Shaping New Tomorrow, for de har simpelthen fundet det perfekte miks.

Det har faktisk været deres varemærke helt fra begyndelsen, og jeg synes, det er fedt, at god stil slet ikke behøver være ubehageligt. Tværtimod, for de beviser netop, at god stil og komfort er de bedste venner. Derfor går du aldrig galt i byen med deres tøj, og det beviser den spritnye sommerkollektion bare igen, igen.

Her finder du alt fra friske skjorter med både korte og lange ærmer, t-shirts, poloer, bukser og selvfølgelig shorts, der jo bare skriger af sommer. Jeg er kravlet i et par af deres Tech Linen Pants, og selvom de dækker helt ned til anklerne, så er de så behagelige at have på, at de nærmest føles som shorts.

Perfekt, hvis din arbejdsplads har en streng shorts-politik lige meget, hvor kraftigt solen skinner.

Her er hemmeligheden det specielle Tech Linen materiale, og det kigger vi nærmere på i næste afsnit.

SE MERE HOS SHAPING NEW TOMORROW

Shaping New Tomorrow Sommerkollektion

Afslappet højteknologi

I stedet for traditionelle materialer som bomuld og hør, benytter Shaping New Tomorrow Tech Linen i deres sommerkollektion. Det minder faktisk lidt om hør – bare med endnu bedre tekniske kvaliteter.

Det betyder i praksis, at du får en blød og luftig følelse, der sørger for, at din hud kan ånde, mens der ikke er noget til at kradse og irritere huden. Ja, det vil man jo gerne have i sommervarmen. Og så er der selvfølgelig en smule stretch for at give den enorme bevægelsesfrihed, som netop Shaping New Tomorrow er så kendt for.

Helt lavpraktisk, så består Tech Linen primært af TENCEL brandet lyocell fibre, som sammen med polyester, viscose og en smule elastan giver den karakteristiske stretch. Det er et ret genialt materiale, og jeg kan skrive under på, at det virkelig føles godt mod huden. Så er det jo bare en ekstra bonus, at materialerne er bæredygtigt indsamlet fra det naturlige råmateriale træ, mens produktionsprocesserne er miljøvenlige og det hele er håndlavet i Portugal.

Jeps, god stil behøver ikke gå ud over miljøet.

SE MERE HOS SHAPING NEW TOMORROW

Shaping New Tomorrow Sommerkollektion

Vælg din egen stil

Med sommerkollektionen fra Shaping New Tomorrow er du mere end rigelig dækket ind til at gå sommeren i møde. Her er det lækkert, at de har så stort et udvalg med flere forskellige farver.

Det betyder nemlig, at du let og elegant kan finde frem til din helt egen stil og skrue op og ned for temperamentet efter behov. Det er jo ikke lige sikkert, at den spraglede skjorte gør sig bedst på arbejdet, men til fest rykker den maks.

Og den nye sommerkollektion er desuden ret enkel, hvilket betyder, at den står lige så skarpt til næste år.

Jeg kan virkelig godt forstå, at Shaping New Tomorrow har så stor succes med ekstremt mange trofaste fans. Deres tøj ser mega godt ud og finder det perfekte miks mellem det afslappede og det seriøse. Og så er det bare rart som ind i helvede at rende rundt med.

Den nye sommerkollektion rammer altså lige, hvor den skal.

Nu skal den sommer bare nydes til fulde med frihed, godt vejr og hygge.

SE MERE HOS SHAPING NEW TOMORROW

Shaping New Tomorrow Sommerkollektion