Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Shaping New Tomorrow har virkelig banket igennem siden de i 2018 imponerede i “Løvens Hule” og fik Jesper Buch og Birgit Aaby med på holdet.

I dag har de kæmpe succes med det ekstra behagelige og samtidig skarpe tøj, og der skal jeg da være helt ærlig og indrømme, at jeg endnu ikke har prøvet noget fra sortimentet.

Altså indtil nu, for Shaping New Tomorrow har sendt deres nye skjorter forbi Mandesager-redaktionen, så vi kunne mærke dem på vores egne kroppe. Og nu forstår jeg hypen. Det er den mest behagelige skjorte, jeg endnu har prøvet, og så sidder designet også lige i skabet.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor Shaping New Tomorrows Classic Shirt er den ultimative skjorte. Ja, det er den.

Armen, det var da så lidt.

SE MERE HOS SHAPING NEW TOMORROW

Shaping New Tomorrow Classic Shirt

Den eneste skjorte, du vil bruge

Det første, du lægger mærke til, når du tager Shaping New Tomorrows Classic Shirt på er, at den faktisk ikke føles som en skjorte. Altså forstået på den måde, at den hverken er stiv eller begrænsende for store armbevægelser.

De kalder det selv for “Next Level Comfort”, og jeg kan skrive under på, at det ikke bare er salgsgas.

Skjorten er nemlig lavet af ultrafine bomuldstråde vævet med Elastan, og det giver ekstra stretch, så den let og elegant følger kroppens bevægelser uden at virke hæmmende. Det er meget befriende, for her på redaktionen har vi vægtstænger og håndvægte, så man lige kan rykke lidt træning, når lysten melder sig. Og her er skjorten ikke i vejen. Hey, den er faktisk så behagelig, at du sagtens kan tage den på på i dit lokale træningscenter.

Det vil du nok ikke, men det er et udtryk for, at den faktisk kombinerer de bedste kvaliteter fra træningstøj med skarp stil.

Og skjorten ser virkelig skarp ud.

Du kan vælge mellem slim- og regular-fit, hvor den første model sidder tættere på kroppen, så det er ret nemt at få noget der passer.

Lige meget, hvad du vælger, så er det bare en lækker skjorte at rende rundt i en hel dag, og det er fedt, at den skruer helt op for komforten uden at gå på kompromis med stilen.

SE MERE HOS SHAPING NEW TOMORROW

Shaping New Tomorrow Classic Shirt

Gør hverdagen nemmere – og skarpere

Jeg er typen der ikke gider brug særligt meget tid foran spejlet om morgenen. Men jeg vil alligevel gerne se ordentlig ud, når jeg render på arbejde. Man skal jo represente.

Her er det perfekt med Shaping New Tomorrows Classic Shirt.

Den er nemlig altid klar til brug, for den særlige væveteknik med fine bomuldstråde sørger for, at den krøller så lidt som muligt. Det er ret fedt, for det der med krøllede skjorter duer bare ikke, og jeg er typen, der egentlig gerne vil gå mere i skjorte, men jeg magter ikke lige at få strøget en af de mega krøllede skjorter, som hænger hjemme i skabet.

I praksis betyder det, at når skjorten ikke krøller, så bliver den meget mere brugt.

Det er faktisk ret imponerende, hvor godt skjorten holder sig, for den er desuden præget med en nanobehandling, der sørger for at neutralisere 99% af alle bakterier, mens det også sørger for, at svedlugt ikke sætter sig i stoffet. Her hjælper det så også, at den er varmeregulerende og leder fugt væk fra kroppen. Det er ret effektivt mod svedpletter under armene.

Jeg er spændt på, hvor godt det virker på en varm sommerdag, men indtil videre er det i hvert fald ret effektivt her i forårssolen. Jeg kan faktisk hænge den i skabet om aftenen, og så er den klar til brug igen uden en tur i vaskemaskinen. Det er alligevel stærkt gået.

Shaping New Tomorrows Classic Shirt er derfor en sikker vinder, for den er let at bruge i hverdagen, den ser godt ud og så er den bare ekstremt behagelig at have på.

Det kunne da være, man skulle til at kigge nærmere på resten af deres sortiment. Skjorten er fantastisk.

SE MERE HOS SHAPING NEW TOMORROW

Shaping New Tomorrow Classic Shirt