Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det hollandske tøjmærke Born With Appetite har kæmpe succes i hjemlandet, og nu er tiden kommet til at erobre udlandet.

Heriblandt Danmark, hvor Mr nu helt eksklusivt har hentet det lækre tøj til deres fysiske butikker og onlineshop, så du kan nyde godt af den gode stil, der samtidig giver mega høj kvalitet til meget fair priser.

Skarp og komfortabel stil

Er det ikke fedt, at du kan hoppe med på modevognen uden at gå på kompromis med hverken den gode stil, komforten eller budgettet?

Det er det da, og det er lige præcis, hvad du får med Born With Appetite.

Deres sortiment leverer nemlig et lækkert miks mellem klassisk italiensk stil med skandinavisk minimalisme og et unikt hollandsk touch. Det er både moderne og tidløst, mens det samtidig giver nutidens mænd muligheden for at udtrykke deres helt egen personlige stil.

Sortimentet spænder fra ultra behagelige Jersey jakkesæt i komfortabel stil til bløde Merinostrik, langærmede skjorter og jakker, og fællesnævneren for det hele er stilet komfort.

Det er virkelig lækkerier, der nu er tilgængelige for danske mænd, og du finder Born With Appetite hos din lokale Mr eller i Mr-webshoppen LIGE HER.

Born With Appetite

Hold dig opdateret med den gode stil

Det kan være svært at følge med i den skiftende mode, men det har de heldigvis styr på hos Mr, der samler alle nyhederne og giver dig inspiration med onlinemagasinet Dresscode, som du finder LIGE HER.

Her kan du læse om de største nyheder fra de mange brands i sortimentet hos Mr, og på den måde får du altså et let og overskueligt overblik over, hvad der er af muligheder derude.

Du kan selvfølgelig hoppe direkte til de enkelt varer i onlineshoppen, eller du kan finde din nærmeste butik, hvis du foretrækker at møde fysisk op. Det er helt op til dig selv, men lige meget hvad du vælger, får du direkte adgang til et kæmpe udvalg af mærkevarer til mænd, hvor du så samtidig får lige præcis den service, du fortjener.

Jeps, det behøver slet ikke være svært at være velklædt, for Mr har styr på det hele.

Nå ja, og så er der bonusgodter i denne udgave af Dresscode, hvor undertegnede har lavet et skarpt portræt af Mads Mikkelsen, mens du også kan vinde billetter til Golden League i herrehåndbold.

SE DRESSCODE HER

Born With Appetite