Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

God stil er op til den enkelte. Men hvis du vil være sikker på at rende rundt i skarpt kluns, er Mr din wingman til at navigere sikkert gennem mode-junglen.

De har nemlig leveret god stil siden 1964 i deres butikker over hele Danmark, og i 2012 lancerede de også en webshop med hele udvalget, så du kan få den professionelle service uden at forlade sofaen.

Jeps, det er god stil, og du kan desuden holde dig opdateret med nyhederne indenfor de fede mærker i magasinet Dresscode, som du kan læse LIGE HER. Nå ja, og så er der også lige en lækker artikel om Keanu Reeves skrevet af undertegnede og muligheden for at vinde et gavekort på 5.000 kroner til en Mr-butik.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det stærke udvalg og den specielle DNA, der er en vigtig del af Mr.

God service – online og fysisk

Det kan være en udfordring at købe nyt tøj. Der går nemlig hurtigt snobberi og feinschmeckeri i det der med mode, og det er nok også derfor, at mange mænd spadserer i en blød bue udenom tøjbutikker.

Sådan er det bare ikke hos Mr, og det er fedt.

Selvom de har mange fine varer i sortimentet fra mærker som Boss, Tommy Hilfiger, Matinique, GANT, Signal og Sand Copenhagen, så mærker du lynhurtigt den uhøjtidelige atmosfære, når du træder ind i en af deres 64 butikker, der er spredt ud over hele Danmark.

Og der er virkelig god service.

Mr arbejder nemlig tæt sammen med de enkelte brands, hvilket betyder, at personalet er godt klædt på til at klæde dig godt på. De har de seneste nyheder, og de ved præcis, hvad der rører sig i modebranchen, så du kan finde inspiration til at se skarp ud. Uden at føle dig malplaceret, for de tager dig sikkert i hånden og guider dig til dit nye tøj.

Det betyder altså, at du kan slappe af, mens de kyndige eksperter tager sig godt af dig.

Hvis du så selv har helt styr på stilen, springer du bare ind i onlineshoppen og udvælger dine favoritter, for her finder du også hele molevitten. Eller, du tager først et kig på onlinemagasinet Dresscode for at blive inspireret.

SE MERE HER

Dresscode

Se alle nyhederne

Det skader jo ikke med lidt inspiration, og det er lige præcis, hvad du får med onlinemagasinet Dresscode, som du finder LIGE HER.

Magasinet er læsset med de lækreste nyheder fra de mange brands i sortimentet hos Mr, og på den måde får du altså et let og overskueligt overblik over, hvad der er af muligheder derude. Og der er mange.

Her kan du så hoppe direkte til de enkelt varer i onlineshoppen, eller du kan finde din nærmeste butik, hvis du foretrækker at møde fysisk op. Det er helt op til dig selv, men lige meget hvad du vælger, får du direkte adgang til et kæmpe udvalg af mærkevarer til mænd, hvor du så samtidig får lige præcis den service, du fortjener.

Jeps, det behøver slet ikke være svært at være velklædt, for Mr har styr på det hele.

SE MERE HER

Dresscode