Fodsved kan være et både pinligt og ubehageligt problem. Nu får flere og flere øjnene op for, at strømper af bambusfibre mindsker generne effektivt.

Efter en lang arbejdsdag eller en svedig løbetur kan sko og fødder være en klam udfordring. Sure tæer skyldes bakterier og selv med hyppige skoskift og god hygiejne, kan det være svært at gøre noget ved problemet. Men de rigtige strømper kan faktisk gøre en stor forskel. Tekstil af bambusfibre absorberer sved op til syv gange så effektivt som bomuld. Bambus har desuden en naturlig antibakteriel effekt, som mindsker generne markant – og så skulle bambus ifølge en amerikansk undersøgelse også modvirke fodsvamp.

Den danske virksomhed Bambox forhandler strømper, t-shirts og undertøj til både kvinder og mænd. Alt fremstilles af bambusfibre af høj kvalitet, så alle plantens gode egenskaber udnyttes optimalt i produkterne – Køb Bambox’ produkter her.

Blødere end bomuld

Alle kan imidlertid nyde godt af fordelene ved tøj fremstillet af bambus. Bambus har et højt indhold af cellulosefibre, der kan forarbejdes til silkeblødt stof. Man bliver derfor overrasket, når man rører ved produkterne, som mange beskriver som endnu mere behagelige end bomuld. Tøjet bevarer både sin blødhed og de antibakterielle egenskaber vask efter vask. Det gør bambus særlig egnet til netop strømper, t-shirts og undertøj, som vi bærer tæt på huden og vasker ofte.

Og så er bambus bæredygtigt. Dels kan bambusplanter dyrkes miljøvenligt uden brug af belastende pesticider og insekticider. Dels gror bambus som bekendt ekstremt hurtigt – om til en meter i døgnet – og er derfor en let fornybar ressource, der kan høstes ofte.

Strømper på abonnement

Det føles som en lille luksus i hverdagen, når der altid er rene, bløde og hele strømper, t-shirts og undertøj i skuffen. Og nu har Bambox gjort det nemt. Alle Bambox’ produkter forhandles på abonnement – uden binding – så der regelmæssigt kommer friske forsyninger til døren.

Som abonnent sparer man minimum 40% i forhold til normalprisen. Man bestemmer selv, hvor ofte og hvor meget, man vil have leveret. Og man kan til enhver tid nemt og hurtigt ændre eller opsige sit abonnement på bambox.dk. Vil man gerne afprøve produkterne først, er det muligt at bestille en pakke med alle tre produkttyper til specialpris.