Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har tidligere skrevet om den danske virksomhed Trendhim, som har kæmpe succes med at levere lækre ure og smykker til mænd. Du kan læse mere om deres sprøde urkollektion Dante LIGE HER, mens du finder hele det fede udvalg hos Trendhim LIGE HER.

Det hele startede tilbage i 2007,  da vennerne Sebastian Gyhrs Petersen og Mikkel Falkenberg Kjær Andersen fik en god idé, og i dag er de både indehavere af Gazelle-priser og nogle af de største spillere på det europæiske marked for accessories til mænd.

Hov, der blev det lige lidt abstrakt. Accessories, hvad er det for noget?

Ja, det er netop Trendhims store udfordring, så de har skabt en ny kommunikationsplatform for at skære ind til kernen af det hele. Den kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor du også får fem skarpe bud på Julegaver til manden, der slet ikke har alt.

SE MERE HOS TRENDHIM

Sjove videoer tager tyren ved hornene

Her på Mandesager lever vi jo af at kommunikere. Derfor synes vi også, det er fedt, når andre er dygtige kommunikatører.

Og det er Trendhim. Deres nye videoer – som du ser lige herover og længere nede i artiklen – tager nemlig tyren ved hornene, for de viser på en sjov måde, hvad det hele går ud på.

Udfordringen er, at deres primære målgruppe er mænd, og mange mænd har svært ved helt at præcisere, hvad accessories egentlig er. Sælger I ikke bare tøj? Nej, tværtimod. Trendhim sælger alt – undtagen tøjet.

Derfor ser du tre videoer med tre mænd, som bevæger sig rundt på kontoret, i supermarkedet og ude i det fri, hvor de så får en hulens masse opmærksomhed, der resulterer i sjove uheld fra tilskuerne, fordi de lige skal fordøje begivenhederne. En mand uden tøj, men med masser af accessories.

Kort og godt. Skåret ind til essensen. Trendhim sælger alt – undtagen tøjet.

Det er skarp kommunikation med et glimt i øjet, og det er fuldstændigt i tråd med Trendhims mission om at hjælpe dig med at fortælle din egen historie og udtrykke din personlighed. Det er noget, alle mænd kan bære.

Og så er det bare god marketing.

SE MERE HOS TRENDHIM

Oplagte Julegaver

Det kan være svært at finde gaver til manden, der troede han havde alt. Men i virkeligheden viser det sig, at der altid er noget, han står og mangler.

Her er accessories ret geniale, og Trendhim har et kæmpe sortiment af fede sager.

Vi har derfor udvalgt fem af deres lækre ting, som du selv kan smide på ønskelisten eller bruge som inspiration til de gaver, du skal ud og finde.

SE MERE HOS TRENDHIM

Trendhim 1

Ringe af Damascenerstål

Hvis damasceret stål lyder bekendt, skyldes det nok, at du har hørt det i forbindelse med samuraisværd. Det er nemlig materialet, de ultraskarpe sværd er lavet af, og det er præcis samme materiale, som udgør fundamentet for den nye Fortis Ring Collection.

Det giver et meget karakteristisk mønster i overfladen, og ringene findes i et væld af farvevarianter, så du kan finde det helt rigtige match.

SE MERE HER

Trendhim

Tre-i-en-armbånd

Jeps, mænd kan sagtens bære armbånd. Og det her Lucleon armbånd gør det lige lidt ekstra lækkert ved at være sort og bestå af tre armbånd, som er sat sammen til at udgøre én samlet enhed.

Materialerne er træ, lavasten, sort onyks, kokosnød og bomuld, hvor der er kælet for kvaliteten.

SE MERE HER

Trendhim

Et jernkors af 100% rustfrit stål

Udover at se sejt ud, så er rustfrit stål bare pokkers holdbart. Og det er lige præcis, hvad du får her med et 2,8 centimeter højt kors af det stærke materiale.

Så er der også en solid stålkæde, der kan justeres med op til 10 centimeter i længden, så du kan få det hele til at sidde optimalt.

SE MERE HER

Trendhim

Et skarpt ur

Jaja, du kan da bare kigge på din mobil for at få klokken at vide, men her giver et armbåndsur også god stil oveni hatten.

Hos Trendhim har de et hav af fede ure, og de tilbyder endda en custom-print mulighed på alle ure, som virkelig giver en helt særlig og personlig gave.

På billedet herover ser du deres Cicero-model, som byder på et Seiko kronograf urværk, splintfrit hesalitglas og en udskiftelig læderrem til lynhurtigt at ændre hele udtrykket.

SE MERE HER

Trendhim

Et gavekort giver frit valg

Jaja, det skal jo med. Nogle gange er man bare i vildrede efter at finde et konkret produkt, men man er 100% sikker på, hvilken shop det skal komme fra.

Derfor kan du selvfølgelig også forkæle manden med et gavekort til Trendhim, så skillingerne er øremærkede til accessories fra deres store udvalg.

SE MERE HER