Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

God stil er ekstremt individuelt. Jeg tror selv på, at man kan slippe afsted med at bære det meste, hvis bare man har det godt med det.

Og du finder stort set alt tilbehør hos den danske webshop Trendhim, der startede helt tilbage i 2007 og i dag dækker et sortiment med alt fra armbånd til punge, briller, ure og hele moletjavsen midtimellem. Deres mission er faktisk at hjælpe dig med at fortælle din egen historie og udtrykke din personlighed. Det er ret fedt, og det er egentlig noget, alle mænd kan bære.

Her i artiklen kigger vi nærmere på deres lækre urkollektion Dante, der smider fede designs og funktioner på din arm uden at tømme dine lommer. Som en ekstra bonus får Mandesager-læsere 249 kroners rabat på Dante-ure LIGE HER.

Lad os starte med en video af hele herligheden.

Toplækre ure med automatisk urværk

Dante-kollektionen er et af Trendhims mest populære ure, og den store succes skyldes, at urene er designet her i Danmark og er lavet af kvalitetsmaterialer, som kan holde i mange år.

Kollektionen består af 13 ure, der svinger fra 1.289 kroner op til 4.299 kroner, og det er faktisk mere end fair priser for at få god stil på armen. Alle urene er nemlig forsynet med en gennemtænkt rem med hurtig lås og et mekanisk urværk, så du ikke skal skifte batterier, og så ser det bare blæret ud med en gennemsigtig urskive og bagside, så du kan følge med i de komplekse bevægelser. Hey, når urværket spiller, skal du da også kunne se det.

Kvaliteten er også totalt i orden. Du får en urkasse af rustfrit stål med ridsefrit safirglas til at beskytte uret mod det hårde liv, et ur nu engang lever. Så er det bare ekstra fedt, at du får en medfølgende opbevaringsæske med i dit køb, og skulle du desuden fortryde købet, får du 365 dages fri returret og pengene tilbage – uanset årsagen.

Danske Trendhim laver lækre ure og tilbehør til mænd

Fra naive knægte til kæmpe iværksættereventyr

Hele rejsen for Trendhim startede i 2007, da vennerne Sebastian Gyhrs Petersen og Mikkel Falkenberg Kjær Andersen fik en god idé og en stor drøm. De ville hjælpe mænd med at blive deres helt egne personer ved at iføre sig accessories, så de startede en webshop, hvor mænd kunne få fat i alt, hvad de havde brug for. Præcis som de selv gjorde, når de fik en ny frisure, et ur eller en halskæde for at styrke selvtilliden og være mere dem selv.

Det skulle dog hurtigt vise sig at være noget af en udfordring. De første par år handlede om ren overlevelse, hvor webshoppen blev drevet fra en lille lejlighed i Horsens. Men sådan er det jo at være iværksætter, så de smøgede ærmerne op og knoklede videre.

Og det har betalt sig. I 2012 var de klar med deres første house brand, Lucleon, og i da har de hele 13 egne brands, så der ikke længere kun er tale om en webshop, men sit helt eget brand indenfor accessories til mænd. Det resulterede i en Gazelle-pris i 2017, og i dag er der over 50 ansatte og salg i 28 lande.

Idéen var altså god nok, og drømmen har vist sig slet ikke at være stor nok, for i dag er Trendhim et vaskeægte iværksættereventyr, der er større end Sebastian og Mikkel turde drømme om tilbage i 2007.

Nu vil de så hjælpe dig med at få gang i din egen ursamling. Derfor får Mandesagers læsere lige nu 249 kroners rabat på Dante-urkollektionen.

Og det er mega nemt. De tre trin er:

1. FØLG DETTE LINK

2. Tilføj dit favorit-ur til kurven

3. 249 kroner bliver fratrukket totalen ved checkout


Se andre seje sager om: