Du kunne da bare tage løbeskoene på og traske derudaf uden nogen form for hjælpemidler. Det er faktisk meget fedt og frit. Men hvis du vil have styr på præstationerne, er det nye Suunto 9 Multisport GPS en fed træningsmakker, for det holder styr på stort set alt, så du kan nyde friheden og samtidig bevare overblikket. Det er der faktisk fem geniale grunde til, og dem får du lige her:

  • Den indbyggede pulsmåler fungerer uafhængigt af et irriterende brystbælte.
  • Det intelligente batterilevetidssystem sikrer op til 120 timers brug i streg.
  • Over 80 forskellige sportsgrene med specifikke muligheder for at tracke.
  • Stærkt design af rustfrit stål, der er testet til at udholde selv de mest aktive mænds behov.
  • Et skarpt look, der fungerer lige så godt i vildmarken som til gallamiddag.

Suunto 9 Multisport GPS er det smarte ur til aktive mænd

Det er altså fede funktioner at få med på tur, og når du så snupper et Suunto 9 Multisport GPS til dig selv, skal du måske lige benytte muligheden for at rykke et Suunto 3 Burgundy med til din kæreste, kone eller veninde. Det er Suuntos tilsvarende dameur, og lige nu får du 10% rabat på netop dette ur hos Coolshop.dk. Bare lige et lille tip. Og så skal du jo nok lade være med at nævne noget med, at hun har godt af at komme ud og røre sig, for det er som at åbne Pandoras Æske.

Du kan desuden spare 10% på storebroderen Suunto 9 Baro lige nu ved at klikke her. Det er stort set magen til lillebror, men her får du et indbygget barometer oveni hatten.