Nå ja, selv en F1-kører har brug for noget til at transportere alt sit habengut, og her er Globe-Trotter eksperter i at sørge for den gode stil.

De har faktisk lavet kufferter siden 1897 med prominente kunder som Dronning Elizabeth II og Winston Churchill, så de har historien i orden.

Her over et århundrede siden stiftelsen er Globe-Trotter så rykket ind i racing med et partnerskab med Aston Martin Aramco Cognizant F1-holdet, og det er der kommet en række lækre kufferter ud af.

Kollektionen består af fire forskellige varianter med to Carry-On kufferter og to af de helt store, som skal ned i flyverens lastrum, og fælles for det hele er et design med læder, der er farvet British racing green til at matche F1-racerne. Du ved, det er bare fedt at have en kuffert, der matcher sin F1-racer.

Så er der jo så bare lige prisskiltet, for du skal minimum af med 26.000 kroner for den billigste variant. Men Formel 1 er altså en dyr sport.

Det er i øvrigt langt fra første gang, at Aston Martin teamer op med andre brands for at lave lækre sager. De har for eksempel lavet et ur med Girard-Perregaux, en vild racing-simulator og James Bonds Aston Martin DB5 af LEGO.

Hey, hvis du er sej nok, vil alle lege med dig.

Aston Martin og Globe-Trotter lancerer F1-bagage


Se andre seje sager om: ,