Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Underbukser i Julegave?

Ja, det kan godt lyde lidt kedeligt, men det er det lang fra, hvis underbukserne er fra COMFYBALLS®.

Det er nemlig de mest behagelige underbukser til mænd, der overhovedet findes – ja, hele Mandesager-redaktionen har testet det grundigt – og derfor gør du dig selv en tjeneste ved at smide dem på ønskesedlen til Jul. Vi har endda sørget for, at du får ekstra rabat ved at følge linket herunder.

Men hvorfor er de så gode? Det får du svaret på her i artiklen.

KØB COMFYBALLS UNDERBUKSERNE HER

Patenteret teknologi holder styr på pakken

Mænd har nu engang nogle kronjuveler, som der skal passes ekstra godt på.

Her er underbukserne fra COMFYBALLS® udstyret med den patenterede teknologi Packagefront®. I praksis betyder det, at dine kugler bliver holdt på plads og løftet væk fra lårene. Udover at føles rart, sikrer det også, at dine ædlere dele kan komme af med varme og væske, fordi de ikke bliver fastspændt på meget lidt plads.

Der er dog stadig masser af støtte til kuglerne uden det føles ubehageligt, og det er ikke nødvendigt lige at justere pakken, for den sidder bare helt perfekt hele tiden.

Det betyder også, at underbukserne er ekstremt gode til træning og helt sublime til lange dage på kontoret, hvor der godt kan opstå svedige løg sidst på dagen.

Og der er flere modeller at vælge imellem, hvor deres Cotton-variant består af 92% kæmmet bomuld og 8% Lycra, mens deres model med COMFYCEL® er nøje sammensat af 47% bomuld, 47% LYOCELL og 6% Elastan, der tilsammen giver en hel række fordele. Dem kan du læse mere om LIGE HER.

Lige meget hvad du vælger, får du den unikke teknologi, der gør det til de bedste underbukser til mænd.

Og dermed også den perfekte Julegave.

KØB COMFYBALLS UNDERBUKSERNE HER