Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har tidligere skrevet om de helt fantastiske underbukser fra COMFYBALLS, der med unik teknologi sikrer optimale betingelser for os mænd.

Artiklen kan du læse LIGE HER.

Det er faktisk de foretrukne underbukser her på Mandesager-redaktionen, for de sidder bare utroligt godt og sørger for ekstrem komfort hele dagen lang. Det synes vi også, du skal have mulighed for at prøve, så vi har skaffet en rabatkode til vores læsere med 35% besparelse hos COMFYBALLS, hvis du følger linket herunder.

Og nu tager de komforten til nye højder med deres nye kollektion, som introducerer materialet COMFYCEL®, der faktisk gør det til de ultimative underbukser.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de nye boxershorts

SE MERE HOS COMFYBALLS

COMFYBALLS Comfycel

Det optimale materiale til krævende steder

Når du tænker over det, så er det jo faktisk pænt vigtigt, at der ikke er skåret hjørner med noget som helst i designet og fremstillingen af dine underbukser. Vi taler jo om det helligste af det helligste på kroppen.

Og med det specialudviklede COMFYCEL®-materiale er der virkelig kræset for komforten.

COMFYCEL® er nemlig nøje sammensat af 47% bomuld, 47% LYOCELL og 6% Elastan, der tilsammen giver en hel række fordele. Det er for eksempel mere slidstærkt end rent bomuld, hvilket giver længere levetid og endda sikrer, at det ser pænere ud selv efter længere tids brug.

Så er der de klare fordele for din krop.

COMFYCEL® er mindst 50% mere fugtabsorberende end almindeligt bomuld, som både holder dig tør og forhindrer bakterievækst, og så er det desuden åndbart og temperaturregulerende, så der overhovedet ikke opstår så meget fugt til at begynde med.

Det bliver du glad for, og det gør du også for blødheden. COMFYCEL® er nemlig omkring dobbelt så blødt som bomuld, og det er bare lækkert.

SE MERE HOS COMFYBALLS

COMFYBALLS Comfycel

Patenteret teknologi til din mandepakke

Med COMFYCEL® er der styr på materialet og dermed god basis for at lave et par lækre underbukser.

Her sørger COMFYBALLS så lige for den ekstra detalje, som gør hele forskellen. Ved hjælp af den patenterede teknologi kaldet Packagefront® får du nemlig fuld støtte til din mandepakke, for dine kugler bliver holdt på plads og bliver løftet væk fra lårene, hvilket udover at føles rart, også sikrer, at dine kronjuveler kan komme af med varme og væske, fordi de ikke bliver fastspændt på meget lidt plads.

Det er ret smart.

Og i praksis er det bare virkelig lækkert. Du skal for eksempel ikke lige justere pakken konstant, for den sidder bare helt perfekt hele tiden. Også gennem en lang dag på kontoret.

Hey, vi mænd har en helt speciel underetage, og COMFYBALLS passer godt på den.

SE MERE HOS COMFYBALLS


Se andre seje sager om: