Gode køkkenknive er nærmest uundværlige i hjemmet, når der skal laves mad. Uden effektive køkkenknive, så besværliggør det madlavningen betydeligt. Dette ved de skam godt hos kniv-producenten Samura, og derfor kan du også forvente funktionelle og formidable produkter derfra. Samura er en virksomhed, som designer moderne køkkenknive, hvor gamle traditioner, præcision og progressiv teknologi er kombineret. Det innovative firma designer og producerer forskellige samlinger af japanske knive med henblik på flere typer opgaver indenfor madlavning. De effektive og stilrene knive kan bruges både privat og professionelt indenfor køkkenkunst.

Hvis du overvejer at skifte de gamle køkkenknive ud med nye, så er der god grund til at investere i kvalitet. Hvad enten du er på udkig efter en ny brødkniv, kokkekniv, skrællekniv, asiatisk kniv eller en knivblok med dem allesammen, så kan du være sikker på at få topkvalitet med de unikke og funktionelle knive og tilbehør fra Samura.

Damascus67 – Det rette valg til kokken

Samuras samling af knive, der går under navnet Damascus67, er specielt designet til netop kokke. Ikke nok med, at denne samling fra Samura både er stilren, så er den også ergonomisk. Denne unikke serie af knive indenfor Damascus67-serien er både nem at benytte og komfortabel, selv når det er fødevarer, der er lidt vanskeligere at håndtere. En Damaskus kniv fra denne serie har 67 lag Damaskus stål. Micarta-håndtagene er robuste og ergonomiske og perfekte til kokke-verdenen. Er du selv kok eller kender du en kok som godt kunne bruge en ny Japansk kokkekniv, så kan du finde dem på Bazta.com.

Reptile – Til dig som er glad for at lave mad

Denne serie fra Samura er særligt egnet til dig, som er glad for at lave mad, men også professionelle kokke. Serien Reptile har også et ergonomisk design, og et mageløst udseende, som er inspireret af netop reptiler og deres spændende historie. Reptile kniv-serien fra Samura, har et AUS-10 stålblad, som er slebet med konveks slibning for bedre holdbarhed. Udover det unikke og spændende design, så har disse knive også en vis lethed.

Samura Premium knive

Tilbehør fra Samura

Kniv-producenten har også et udvalg af tilbehør til deres knive. Kvalitetsknive skal selvfølgelig passes på og én gang imellem skal de også slibes. Samura har både slibesten, og hvis det er knivblokken, som du mangler, så kan du også få et udvalg af disse fra kniv-producenten. Indenfor Samura tilbehør og relevant foodgear, er der også skærebrætter, knivrullere, en japansk kniv og stegegafler, samt forklæder at finde. På Bazta.com, kan du både finde knive fra flere af Samura samlingerne, samt andet tilbehør fra dette luksuriøse brand.

Blade Tattoo – customized kniv

Har du behovet for at få lavet en customized kniv til dig selv eller en som du holder af, så er dette faktisk muligt igennem Samura. Firmaet tilbyder nemlig muligheden for at personliggøre, hvilken som helst kniv fra Samuras samling ved at gravere den. Dette kan for eksempel være, hvis du har et logo, du gerne vil have på dine knive. Hvis du selv ejer en restaurant eller lignende, så er dette en unik mulighed. Du kan også gravere den med noget helt andet for eksempel, hvis du skal give en kniv eller et knivsæt i gave. Der er mulighed for at gravere knivene med forskellige farver og dybder og størrelser.

Samura – de mange fordele

Dem der køber Samura knive bliver typisk kunder i mange år, hvis ikke for livet. Faktisk er det således, at de kunder som køber Samura knive i gennemsnit har syv af slagsen. Det, der gør Samura så unikt, er nemlig ikke bare kvaliteten, men også deres nytænkende og innovative serier. Der er nemlig mange at vælge imellem, som egner sig til forskellige typer af mennesker og behov.

Der er også en samling af knive på vej til vegetarer og veganere. Derudover er der også en serie af knive, som er speciallavet til kvinder. Listen over samlinger af knive fra Samura indeholder blandt andet serien, Arny, Bamboo, Blacksmith, Butcher, Golf, Inca, Joker og mange flere. En køkkenkniv er altså ikke bare en køkkenkniv, men derimod et meget personligt redskab i køkkenet. Der er stor forskel på, hvordan personer holder på knive, og derfor er det heller ikke alle knive, som passer til alle.


Se andre seje sager om: