Tequila er fantastisk. Basta. Hvis du mener noget andet, så er det nok på tide at prøve noget andet end den røde sombrero.

Det har du chancen for nu, når Brand Ambassadør Matias Svenson og Spiritusekspert Henriette Echwald guider dig gennem en online smagning af seks forskellige flasker tequila og mezcal.

Her kan du blandt andet opleve, hvad der sker, når der bliver serveret tequila med forskellig lagring i glasset, lære hvad de forskellige udtryk betyder og finde ud af forskellen på tequila og mezcal, mens du også får gode historier med på vejen.

Det hele foregår til en online smagning fredag d. 26. februar klokken 19.00, hvor der er live musik i studiet og rig mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs.

Så er der de fine dråber. Flaskerne er:

Casamigos Blanco

Casamigos Anejo

Don Julio Reposado

Don Julio 70

Don Julio 1942

Casamigos Mezcal

Deltag i eksklusiv gin- og cocktailsmagning med et lækkert udvalg

Selve smagningen fungerer ved, at du modtager prøveflasker med 2 cl. af hver tequila og mezcal, og så er du klar til at deltage online. Du skal bare huske at bestille senest tirsdag d. 23. februar, så flaskerne kan nå frem. Det betyder, at du kan gøre det i ro og mag derhjemme, hvor du selvfølgelig også kan invitere et par gutter til at deltage i løjerne.

Her anbefales det, at du forsyner dig selv med et såkaldt Glencairnglas, som er ideelt til at trække aroma og smagsnoter ud af den fine spiritus.

Hvis du endnu ikke har et Glencairnglas, finder du det LIGE HER. Hey, du kan jo lige så godt få grejet i orden.


Se andre seje sager om: ,