Vi har tidligere skrevet om det geniale danske koncept Beerbutler, der leverer kasser med specialøl direkte til din dør, og nu er de klar med en stærk tilføjelse til sortimentet. I samarbejde med Bryghuset Møn samler Beerbutler nemlig 12 forskellige øl fra det skønne Møn, så du kan få ren forkælelse til ganen med særligt udvalgte øl, og det er lige præcis sådan noget der er med til at udvide øl-horisonten.

SE UDVALGET AF ØLKASSER VED AT TRYKKE HER

Beerbutler introducerer en special Mønkasse med 12 fantastiske øl

Beerbutler og Bryghuset Møn samarbejder om høj kvalitet

Med en oprindelse fra det skønne Møn er samtlige 12 øl i kassen brygget ved hjælp af udsøgte råvarer med troen på traditioner, omhu og meget høj kvalitet. Kassen indeholder 12 forskellige øl fra bryggeriet. Så der er en masse forskellige øl typer og smagsvarianter du kan nyde. Der er desuden et smagsark, som fortæller lidt om bryghuset, deres øl samt en masse lokale røverhistorier og andre folkefortællinger. Du kan for eksempel møde Kong Huno fra de østmønske bjerge, Dronning Fane og hendes hof, Kong Asger, legenden fra Møns klint – Klintekongen og mange flere. Det er fantastiske øl med en god historie.

SE UDVALGET AF ØLKASSER VED AT TRYKKE HER

Beerbutler

Øl leveret direkte til dit dørtrin

Der er absolut intet galt i en ganske almindelig pilsner – dem får vi da en del af her på kontoret – men verden er fuld af gode øl, som fortjener en skåler. Det er det, der gør BeerButler så genialt. De håndplukker kendte og ukendte øl fra hele kloden, så du kommer vidt omkring og virkelig får udvidet din smags-horisont. De 12 øl i hver kasse er forskellige og skifter fra uge til uge, så du ikke gror fast i én bestemt type, men hvis du for eksempel holder fast i, at du vil have stout, porter eller hvedeøl, kan du tage Vælgselvkassen og selv vælge din præference, hvorefter du får øl indenfor denne sort. Mulighederne er mange.

TRYK HER FOR AT SE UDVALGET HOS BEERBUTLER.DK

BeerButler leverer en kasse med nye øl fra hele verden direkte til din dør hver uge

Firmakassen, Hjemmekassen, Vælgselvkassen, Mønkassen og Carsten Berthelsens specialkasse

Hos BeerButler er der fem forskellige kasser at vælge imellem.

Firmakassen er til at forkæle dine medarbejdere, kolleger eller kunder med ekstra gode fyraftensøl, og her ligger alkoholprocenten på 4-6% med lyse og let drikkelige øl.

Hjemmekassen indeholder øl, hvor både smag og alkoholprocent er skruet lidt mere op end i Firmakassen, og generelt er øllene en blanding mellem de lyse let drikkelige og de lidt mere kraftige mørke øl.

Vælgselvkassen giver dig mulighed for at sammensætte din egen ølkasse, med lige netop de øltyper du foretrækker.

Mønkassen indeholder 12 specielt udvalgte øl fra Bryghuset Møn.

Og til sidst er der en kasse sammensat i samarbejde med øleksperten Carsten Berthelsen, hvor du får 12 særligt udvalgte øl og hans bog “50 øl du skal smage før du dør”, så du kan udvide øl-horisonten endnu mere.

TRYK HER FOR AT SE UDVALGET HOS BEERBUTLER.DK

Lige meget hvilken kasse du foretrækker, skal du vælge frekvensen af leveringen. En kasse om ugen, en kasse hver anden uge, hver ottende uge eller bare en enkelt kasse uden yderligere levering. Der er frit slag.

Så er det ellers bare med at læne dig tilbage og nyde de mange forskellige fremragende øl, som bliver leveret direkte til dig. SKÅL!


Se andre seje sager om: ,