Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Juleræset er officielt skudt i gang, og selvom det jo er børnenes fest, skal de voksne jo også have lov til at slå sig løs. Derfor skal der lækkerier i glassene, og i den forbindelse vil jeg lige komme med et brugbart tip.

Som bruger hos vin-fællesskabet Winefamly får du nemlig adgang til et kæmpe sortiment af vin, spiritus og øl. Du får prisgaranti med europas laveste priser og gratis levering, og det ekstra fede er, at der er bedømmelser fra brugerne på de enkelte flasker, mens du også kan bruge deres guides til at finde den rigtige vin til din mad og den perfekte vin ud fra dine unikke præferencer.

De giver også nydelsesgaranti. Det betyder, at hvis din vin har fået prop eller du simpelthen bare ikke bryder dig om smagen, så giver de dig pengene tilbage eller sender en ny flaske.

Det er ret genialt, og du kan se meget mere LIGE HER.

Winefamly

Julevin til hele december

Winefamly er stiftet af vinelskere med det formål at sikre bedre og billigere vin i danskernes glas. Derfor er der stor fokus på at guide dig frem til den rigtige vin, og i forhold til julen er det lige præcis, hvad du får med deres nøje udvalgte julevin.

Her finder du en række vin, der passer perfekt til julemaden.

De kraftige, fede og søde smage i julemaden skal nemlig have vin med noget power og bund. Vinen skal have masser af moden frugt til det søde tilbehør, noget syre til kød og fed sauce – og også gerne en alkoholprocent over gennemsnittet.

SE UDVALGET AF JULEVIN HER

Winefamly

Find den perfekte vin

Det er klart, at vi alle har forskellige præferencer i forhold til smag. Der er dog generelle retningslinjer for, hvilke kvaliteter en vin skal indeholde, når du serverer den til forskellige madretter.

Her kan det være en hel jungle at navigere rundt i udvalget, men Winefamly har lavet en guide, som tager dig i hånden og får dig sikkert frem til den rigtige forkælelse til smagsløgene.

Her skal du svare på simple spørgsmål med fokus på, om der står kød, vegetar eller fisk & skaldyr på menuen, og så afsluttes det hele med dit budget. Kunsten er nemlig at finde den rigtige vin indenfor dit budget, for selvom pris og kvalitet selvfølgelig hænger sammen, er der masser af muligheder for at finde guldkorn selv på et beskedent budget.

PRØV GUIDEN HER

Winefamly

Også øl og spiritus

Winefamly startede, som navnet jo også fortæller, med vin, men nu har de udvidet konceptet til også at gælde øl og spiritus. Det giver jo god mening, og så er du dækket helt ind med de våde varer.

Du finder faktisk hele 725 forskellige øl i sortimentet med stort fokus på danske øl fra for eksempel Skanderborg Bryghus, Svaneke bryghus, To øl og Mikkeler, mens du i spiritus-delen finder alt fra Gin, Rom og Vodka til Whisky.

Det er virkelig fedt, for så behøver du kun gå ét sted hen, når du mangler vin, øl og spiritus. Selvfølgelig med prisgaranti, gratis fragt og 100% nydelsesgaranti.


Se andre seje sager om: , ,