Så er det snart tid til at få en ordentlig én på opleveren med Nordens største whisky- og romshow.

Ja, hvis du er vild med de gyldne dråber, er det her virkelig en begivenhed, du ikke vil gå glip af, så tag gutterne under armen og bestil din billet LIGE HER – hvor du også kan se det fulde program.

The Whisky N Rum Show foregår i Forum i København d. 2. og 3. september 2022.

Her kan du læske dig i 1.000 flasker spiritus, 80 udstillere og destillationseksperter fra hele verden, mens du også kan deltage i specielle Masterclasses, hvor en ekspert eller Master Distiller guider dig gennem de fantastiske dråbers vidunderlige verden.

Alle kan blive klogere, og så er det lige meget, om du er garvet spiritusnørd eller lige dypper tæerne i de gyldne dråber for første gang.

KØB BILLET TIL THE WHISKY N RUM SHOW HER

Du får for eksempel lov til at bade i genialiteten af Master Distilleren Richard Seale, der blandt andet tager dig med på en rejse i de mere sjældne Foursquare-aftapninger, fortæller om innovative teknikker, præcisionskontrol af gæring, destillation under vakuumtryk og alverdens spændende historier om de fantastiske Foursquare-dråber.

Du kan også møde Don Abuelos globale brandambassadør, Cristóbal Srokowski, der afholder en fantastisk spændende Masterclass om destilleriets unikke proces med at plante deres egne sukkerrør og selv varetage hele processen fra sukkerrør til aftapning.

Se udvalget af Masterclasses LIGE HER.

Og der er selvfølgelig masser af lækre smagsprøver undervejs

KØB BILLET TIL THE WHISKY N RUM SHOW HER

Mød de største eksperter til Nordens største whisky- og romshow