Whiskey er godt. Øl er godt. Sammen er det endnu bedre. Det er tanken bag Tullamore D.E.W. & a Brew, der kombinerer Whiskey og Øl på flotteste vis. Hele grundidéen bag D.E.W. and a Brew er, at den irske whiskeys naturlige og milde smagsnuancer træder mere frem, når du nipper den til en øl. Du skal altså ikke bare bunde glasset, men tage små slurke. Her vil sødmen i whiskeyen og bitterheden i øllen give en mere intens smagsoplevelse, fordi de komplimenterer hinanden og skaber en god balance. Kort og godt: Tullamore D.E.W. og øl er rigtigt gode venner.

Her i videoen får du forklaret konceptet.

I praksis betyder det, at de bitre noter fra en IPA bløder whiskeysmagen op og gør den mere bitter, mens en kraftig porter får en karamelagtig kaffesmag i kombination med whiskeyens noter. Så handler det selvfølgelig om at kombinere din Tullamore D.E.W. med den rigtige øl, men her er det jo bare med at eksperimentere for at finde frem til den helt rigtige sammensætning. Alko-eksperimenter er altid sjove, og det der med smag er heldigvis meget individuelt. Og ja, det er hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det.

Tullamore D.E.W. & a Brew kombinerer Whiskey og Øl