Hvis du styrketræner hårdt, er du nok vant til både at drikke kreatin-, bcaa- og protein-shakes for at få nærringsttoffer, der går lige i guns, så du kan få store muskler.

Som alle dog ved, er der intet værre efter træning end at drikke en lunken shake, der har ligget i træningstasken i flere timer. Man gør det dog alligevel, da man ved, at det kan tage ens træningsresultater til et helt nyt niveau.

Men var du klar over, at du helt kan vinke farvel til de lunkne shakes efter træning og i stedet indtage dine foretrukne træningstilskud i pilleform?

Det gør det hele mere overskueligt og lettere at tage, og et af de mest populære tilskud til større muskler og øget restitution er uden tvivl BCAA, som du nu kan købe i pilleform hos WeightWorld. Køb BCAA-kapsler her.

BCAA til større muskler

Selvom du med garanti har hørt om både kreatin og protein, og hvad det kan have af betydning for at optimere din træningsindsats og få større muskler, så er BCAA noget, som du i den grad også bør overveje at indtage som en fast del af din træning.

BCAA er nemlig aminosyrer, som kroppen bruger til at danne enzymer, hormoner, nyt muskelvæv og meget mere. Derudover indgår BCAA i opbygningen af ny muskelmasse, og har en kraftig anti-katabolsk effekt.

Det betyder med andre ord, at personer, der indtager BCAA, oplever mindre muskelømhed og hurtigere restitution.

Hvilket i sidste ende vil føre til bedre træningsresultater og større muskler, da du kan træne mere intenst. Køb BCAA-kapsler her.

Sig farvel til lunkne shakes for altid

Pulvertilskud hos personer, der træner meget, er efterhånden normalen, men intet er værre end at drikke en halvlunken shake, der har ligget i træningstasken i flere timer.

Derfor kan tilskud i pilleform være et praktisk og lettere alternativ, og hos WeightWorld finder du flere af de populære træningstilskud som piller.

Her kan du blandt andet finde kreatinpiller og bcaa-piller, som er lette at smide eller have i tasken, så du kan tage dine træningstilskud direkte før eller efter træning uden at skulle tænke over at skulle blande dem op med vand, vaske din shaker eller opbevare store bøtter fyldt med pulver. Køb BCAA-kapsler her.

Træt af pulvertilskud og lunkne shakes? Få større muskler med denne pille