Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Din næse er et kraftfuldt værktøj, der virkelig kan aktivere hjernen. Derfor er den også en af hovedingredienserne i at nyde en god cocktail, og det udnytter Tanqueray nu til fulde med deres nye baroplevelse, som er skræddersyet med dufte til at sætte fokus på de unikke kvaliteter, deres Gin er fyldt med.

Det hele foregår i weekenderne 12. til 14. og 19. til 21. november på den eksklusive cocktailbar Nimb i København, hvor du kan tage vennerne med og få en ordentlig én på opleveren.

Vi har selv haft et par gutter fra Mandesager-redaktionen forbi til en preview på arrangementet, og det kan virkelig anbefales. Især hvis du er til Gin, men også hvis du endnu ikke har fået smag for enebærernes magiske verden.

Her i artiklen kan du læse mere om eventet, som går under det officielle navn Tanqueray Top Notes.

Tanqueray Top Notes

Skræddersyet til at udfordre sanserne

Tanqueray har været ledende i Gin-genren siden 1830, og deres nye event på Nimb bygger på deres erfaringer indenfor sansernes legeplads. Det betyder, at du gennem hele januar kan gå på opdagelse i den fantastiske verden af Gin.

Tanqueray Top Notes er kreativt fundet på, for helt lavpraktisk fungerer det ved, at du i stedet for et klassisk cocktailkort får udleveret duftprøver. Disse er placeret under glasklokker og bliver præsenteret på en træbakke. Når du er klar, løfter bartenderen klokkerne, så du har mulighed for at træffe et valg, der er 100% styret af din næse. Ambitionen har været at fange de essentielle noter og aromaer, som hver cocktail indeholder, hvad enten det er citrus, vanilje, timian eller andre urter, krydderier, blomster eller frugt.

Så får du serveret den cocktail, som din næse har udvalgt. Og vi kan altså konstatere, at det ikke er så dumt at stole på sin næse. Det er et fedt arrangement, der virkelig får hjernen til at arbejde med at bearbejde alle sanseindtrykkene, og det hjælper bare på oplevelsen, at det foregår i de virkelig stilede lokaler på Nimb.

Hvis du selv vil prøve, finder du kontaktinfo herunder.

Tanqueray Top Notes

Tanqueray Top Notes

Tid: 12. til 14. og 19. til 21. november

Pris: Tanqueray Top Notes-menuen består af 3 forskellige cocktails. Hver enkelt cocktail koster 145 kroner.

Hvis du vil opleve alle tre cocktails, kan du bestille The Tanqueray Top Notes Experience, der koster 400 kroner per person. Ud over de tre cocktails indeholder menuen også røgelsespapir med duftene, man kan tage med hjem.

Du kan bestille tid til The Tanqueray Top Notes Experience på telefon 88 70 00 00 eller ved at sende en mail til bar@nimb.dk

Adresse: Nimb på Bernstorffsgade 5, 1577 København V


Se andre seje sager om: ,