Uden mad og drikke dur helten ikke. Men hvad skal du så kaste indenbords for at få en optimal start, så du er klar til at gå lige på og hårdt med dagens udfordringer som en verdensmand med styr på det hele? Morgenmaden hos Scandic Hotels er et stærkt bud.

Den komplette morgenmad er inkluderet i prisen for dit ophold, så du kan gå amok i buffeten, der er læsset med røræg, bacon, pølser, pålæg, brød og våde varer i form af friskpresset juice, mælk og den vigtige kaffe. Det hele er lavet på råvarer nøje udvalgt af kokkene med kød fra fritgående dansk Black Angus kvæg med fokus på økologi, mens de som de første i Danmark tilbyder et kæmpe udvalg af glutenfri, laktosefri og veganske produkter. Der mangler ikke valgmuligheder, og der er rigeligt med mad, så du med garanti ikke går sulten fra bordet.

Vi havde fornøjelsen af at prøve kræfter med buffeten, og de kvalitetsbevidste råvarer skinner virkelig igennem. Bedre pølser skal du lede længe efter. Det er desuden tydeligt at smage, at alt fra røræg til bacon er tilberedt i hånden af fagfolk, for her er der absolut ingen samlebånds-fornemmelser, som du ellers sagtens kan blive udsat for, når du sætter dig ved morgenbordet på andre hoteller. Det er egentlig utroligt, at så få steder gør et særligt nummer ud af morgenmaden, men på Scandic Hotels kan du altså være 100% sikker på, at du får den optimale start på dagen – i hvert fald madmæssigt. For efter sådan en solid tallerken med masser af protein, sundt fedt og hurtige kulhydrater er du virkelig pumpet med energi og klar til kamp.

Så er det jo bare en ekstra bonus, at buffeten er dækket ind hele vejen rundt, så du sagtens kan tage familien med og forkæle konen med sundere alternativer, mens selv de mest kræsne unger kan finde et eller andet til at tilfredsstille sulten. Scandic Hotels kalder selv konceptet for ‘Morgenmad For Alle', og man må virkelig sige, at de tager det bogstaveligt. Det er fedt, at vitterligt alle kan få sig en solid morgenmad uafhængigt af præferencer, og det betyder samtidig, at jeg selv kan kaste sulten efter lige, hvad jeg vil. Hvis jeg er ekstra sulten en morgen, så bliver det en ekstra stor portion røræg og pølser, og hvis jeg til gengæld bare skal have noget let, så står den på cornflakes og frugt. Der er fuldstændigt frit slag, og masser af fristelser.

Det er virkelig den perfekte morgenmad til en ægte verdensmand – og så er det egentlig lige meget, om du er på forretningsrejse solo eller på weekendophold med familien.