Der er ingen grund til at slide i køkkenet til din næste herremiddag, for nu kan du få en stjernekok til at stå for maden til gutterne. Og det er mega simpelt. Du går bare ind på ChefMade.dk, hvor du finder et stort udvalg af spisesteder i Danmark med blandt andre Michelin-restauranten Kokkeriet, Restaurant Rebel og Pasfall på menuen, og så kan du i ro og mag udvælge, hvem der skal komme hjem til dig og stå for maden til dit arrangement. Og de tager selv service med og rydder op, før de går. Det er ret genialt, og det er stadig ikke dyrere end at spise ude på en restaurant, mens du på denne måde får samlet slænget i dine egne omgivelser.

Ikke nogen dum idé til julefrokosten, nytårsaften eller egentlig bare en god undskyldning for at samle gutterne til lidt mandehygge.

Og så får du lige et sidste lækkert tip med på vejen herfra. ChefMade.dk kører lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde en julefrokost for 8 personer til en værdi af 6.000 kroner, og den løber frem til d. 24. november. Det er da en god julegave. Se hvordan du deltager her på Facebook.