Vi skal passe på Moder Jord, men desværre er havforurening af den ene eller anden art ikke noget ukendt fænomen langs verdens kyster – heller ikke i Danmark.

Derfor lancerer Talisker nu en ny limited edition-whisky, der hedder Talisker Wilder Seas. Her er flasken skabt af 100 % genbrugte glasflasker, og resultatet er en betydelig reduktion af affald og emballage.

Udgivelsen er blevet til i samarbejde med organisationen Parley for the Oceans, der har til formål at sætte fokus på, hvordan vi i fremtiden kan passe på verdenshavene. For hver flaske Talisker Wilder Seas, der sælges, bliver der doneret 25 kroner, som er øremærket til at passe på oceanerne.

Forventningen er, at det i sidste ende vil bidrage med over 4 millioner danske kroner, som Parley for the Oceans vil bruge til forskellige initiativer, der har til formål at støtte og bevare verdenshavene.

Det er altså et ret stærkt budskab, og i videoen herunder får du et nærmere kig på den nye Talisker Wilder Seas.

Bølger af røg, krydderier og et strejf af havsalt

Det er selvfølgelig meget godt, at du er med til at gøre en indsats for verdenshavene, når du hiver fat i en flaske Talisker Wilder Seas, men det nytter jo ikke så meget, hvis indholdet i flasken ikke smager godt.

Det gør den så til gengæld også.

Talisker Wilder Seas er den første whisky fra det legendariske destilleri på Isle of Skye, der er modnet på franske XO cognac-fade lavet på eg. Resultatet er en rig og kompleks whisky med bølger af røg, krydderier og et strejf af havsalt, mens du også finder glatte noter af blomme og stuvede rosiner.

Den anerkendte whiskyforfatter Charles Maclean har beskrevet whiskyen som: “En rig, kompleks og tæt integreret aroma med en smag, der er ren Talisker – tilsat tørret frugtighed.”

Hvis du i øvrigt er vild med whisky og rom, så får du rig mulighed for at forkæle sanserne til Nordens største whisky- og rom-messe, og du kan købe billetter på linket herunder.

Køb billet HER!

Talisker x Parley: Wilder Seas Single Malt Scotch Whisky


Se andre seje sager om: ,