Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Når noget er Limited Edition, plejer der at være rift om sagerne blandt Rom-aficionados. Det gjorde sig gældende, da A.H. Riise Spirits smed 11.000 flasker af deres Founders Reserve på markedet, for de blev udsolgt på blot to uger, og det kommer helt sikkert også til at ske med lanceringen af den nye Santos Dumont Hors D'Age Heritage.

Det eksklusive blend er limiteret til 14.000 flasker, og den er netop kommet til salg i dag d. 3. december. Det ligner unægteligt en oplagt Julegave til manden der har alt, din bedste Rom-kammerat eller en som blot sætter pris på kvalitet fra øverste hylde.

Du kan læse mere Santos Dumont Heritage på A.H. Riise Spirits Facebook side LIGE HER.

Santos Dumont Heritage består udelukkende af nøje udvalgte Rom-tønder, der har været så heldige at nå igennem nåleøjet i tilvejebringelsen af dette Ultra Premium Blend. Santos Dumont er et af de få blends, der består af Rom lavet på frisk Brasiliansk sukkerrørsjuice og melasse-baseret Rom fra Vestindien og Mellemamerika. En smag som kun kan beskrives som Santos Dumont.

Dette eksklusive bland kan skænkes fra den lige så eksklusive pyramideformede karaffel, der jo faktisk er så flot, at selv konen vil have den stående fremme.

Men hvem var Santos Dumont egentlig?

Svaret er enkelt: Santos Dumont var datidens svar på en super celebrity, som rundhåndet delte ud af sin store formue og som udlevede sin drøm om at flyve rundt om Eiffeltårnet. I den proces udviklede han sammen med sin gode ven Cartier armbåndsuret, som senere afløste lommeuret.

Verdensmanden Santos Dumonts arv hyldes med denne flaske Heritage, som kommer i en flot gaveæske værdig til en kræsen samler.


Se andre seje sager om: