Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Ja, så skal vi på den igen. December er lige om hjørnet, og hvis du leder efter lidt selvforkælelse til at få dig sikkert frem i Juletiden, er det her den perfekte gave til dig selv – eller en god ven, der er vild med Rom.

Det her er nemlig i al sin simple herlighed en Rom-Julekalender med 24 låger, så du kan få noget godt i glasset hver dag i December.

Det er da en genial måde at tælle ned til Juleaften, og her i artiklen kan du læse mere om Julekalenderen.

KØB 24 DAYS OF RUM HER

24 eksklusive flasker Rom

Rom er fantastisk. Og der findes virkelig et helt hav af forskellige typer derude, så det er bare med at komme i gang med smagsløgene.

Her bliver du hjulpet godt på vej med Rom-Julekalenderen 24 Days of Rum, for den indeholder 24 forskellige flasker med 20 milliliter fra 24 forskellige lande, så du kommer godt omkring, og det er jo den oplagte mulighed til at udvide horisonten i forhold til de gyldne dråber. Det er jo perfekt, når du slapper af om aftenen og bare gerne vil have et godt glas Rom.

Nu er det jo en del af hele spændingen med en Julekalender, at du ikke kender indholdet bag lågerne, men vi har allerede tyvstartet – jaja, det er svært at lade være – og vi kan da afsløre, at du allerede 1. December får en heftig flaske fra Den Dominikanske Republik med 65% alkohol og masser af saft og kraft. Det er virkelig en god Rom, som sætter standarden højt.

Her er det så ekstra smart, at Julekalenderen indeholder to specielle Romglas til at presse al aroma og smag ud af Rommen, så du får det hele med. Og det betyder jo også, at du er klædt på til at dele flaskerne med en god ven. Eller, du kan nyde den selv.

Der er frit slag, og med 24 Days of Rum er du i hvert fald klar til hyggestunder med god Rom.

KØB 24 DAYS OF RUM HER

24 Days of Rum

Et helt univers af lækker Rom

Udover de 24 flasker og to glas, er Rom-Julekalenderen også din indgang til masser af viden om de udvalgte Rom, mens du også kan blive klogere på mange forskellige typer af Rom, hvor de kommer fra og hvordan de er produceret.

Du scanner bare QR-koderne på flaskerne med din mobil, og bliver så ført hen til en videopræsentation af dagens Rom.

Her kan du så bruge de medfølgende Tasting Notes til at skrible stikord om dine oplevelser med de enkelte flasker, mens du også kan give dem en bedømmelse fra 1-5 stjerner og dermed finde frem til din favorit. Nu er det hele jo i høj grad en smagssag, så din favorit er ikke nødvendigvis den samme som dine kammeraters. På den her måde kan I dykke dybere ned i jeres præferencer og diskutere jeres holdninger, sammen eller med andre Romelskere på 24daysofrum.com

Ja, det bliver hurtigt nørdet, når det kommer til fin spiritus, men du kan selvfølgelig også bare skippe al den ekstra hurlumhej og bare nyde Rommen.

Det er der rig mulighed for med 24 Days of Rum, og det er da ret fedt, at Farmand kan få sin egen Julekalender.

KØB 24 DAYS OF RUM HER

24 Days of Rum