Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Januar er ikke den mest opløftende måned i kalenderen. Vejret er trist, og efter Juletiden er livet ligesom tilbage på autopilot. Du ved, knækket hvid med et drys kedsomhed og sure pligter.

Men nu kan du da i det mindste ordne vasketøjet med lidt mere fest og farver.

D. 26. januar åbner Tanqueray 0.0 nemlig The Dry Bar, hvor den verdenskendte gin omdanner et klassisk vaskeri til en speakeasy pop up cocktailbar. Det er ret smart, for du kommer jo ikke udenom at skulle vaske dit tøj og hvorfor så ikke gøre det så festligt som muligt?

Det kan du med The Dry bar, og konceptet er enkelt. Ejer du en beklædningsgenstand, der trænger til at blive renset, kommer du forbi The Dry Bar i Elmegade 2 på Nørrebro i København. Her møder du en ekstravagant cocktailbar, hvor du kan slappe af til sprøde toner fra en DJ i hjørnet, nyde en drink og spise en bid mad – både når du afleverer og henter dit tøj. I baren kan du opleve den danske World Class-vinder Mathias Broksø, der i bogstaveligste forstand langer cocktails i verdensklasse over disken.

Der er mulighed for at få renset ét stykke tøj gratis per person. Og det skal for en god ordens skyld nævnes, at du også er meget velkommen, selvom du er typen, der kun har friskvasket og nypresset tøj derhjemme.

The Dry Bar vil være åben torsdag d. 26. januar fra klokken 12:00 til klokken 17:00, og du kan se mere LIGE HER.

The Dry Bar