Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Gin, Gin, Gin. Hvis du heller ikke kan få nok af den fantastiske enebær-spiritus, er det her en oplagt mulighed for at få en fed oplevelse og samtidig smage en masse forskellige Gin.

Copenhagen Gin Fest bliver nemlig afholdt d. 17. og 18. februar i Lokomotivværkstedet i København, og du kan købe billetter LIGE HER.

Til Copenhagen Gin Fest er der smagsprøver på Gin fra over 30 udstillere med 400 forskellige Gin – plus den uundværlige Tonic – og du kan selvfølgelig købe flasker af dine favoritter til at tage med hjem. Hey, det er jo en smart måde at udvide Gin-horisonten og samtidig have det sjovt.

KØB BILLET TIL COPENHAGEN GIN FEST HER

Copenhagen Gin Fest

Et fedt event med vennerne

Du er sikkert ikke alene om at være vild med Gin. Derfor er Copenhagen Gin Fest den perfekte mulighed for at hygge med vennerne, mens i dykker dybere ned i Ginnens fantastisk verden.

Så saml Gin-vennerne og kom afsted.

Når I så er godt fyldt op med de gratis smagsprøver og der skal noget mere solidt i maven, kan I stille sulten med Hallernes Smørrebrød. Yes, der er både mad og drikke, og her får I smørrebrød af den bedste kvalitet med lokale råvarer, hvor der ikke er gået på kompromis med smag eller friskhed.

Præcis som med det store udvalg af Gin.

Så hvis du er vild med god mad og Gin, vil du ikke gå glip af Copenhagen Gin Fest.

KØB BILLET TIL COPENHAGEN GIN FEST HER

Copenhagen Gin Fest


Se andre seje sager om: