Sommeren er så småt over os, og det skal da fejres med sjusser i solen. Hvis du ikke lige kan overskue at mikse og bakse med flaskerne selv, er Cocktaiils.dk klar med den perfekte løsning i form af takeaway cocktails. De leverer nemlig færdigmiksede drinks direkte til dig, så du bare skal læne dig tilbage og nyde solskinnet med gode venner en iskold cocktail i hånden.

Vi har selv fået leveret fra Cocktaiils.dk, og det fungerer ganske fremragende. Der er virkelig kvalitet i flaskerne, for det er professionelle bartendere der står bag, og der er blandt andet benyttet hjemmelavet sirup og friskpresset juice, så du får samme høje klasse, som hvis du gik ind på en cocktailbar og bestilte en signaturdrink.

Her vil vi gerne fremhæve deres fantastiske Negroni, Old Fashioned og Barrelaged Boulevardier, som virkelig er herre-drinks med gode procenter. Men de har desuden et stort udvalg af klassiske cocktails og de mere moderne af slagsen som en Københavnerstang. De er også perfekt til de helt varme dage.

Spring direkte til hele udvalget i deres webshop ved at trykke LIGE HER.

Cocktaiils

Meget mere end Takeaway cocktails

Udover muligheden for at få drinks leveret, kan du også få et hav af andre løsninger hos Cocktaiils.dk.

Hvis du for eksempel skal bruge velkomstdrinks til et bryllup, en firmafest, en reception eller egentlig enhver form for festlig lejlighed, er deres grafiske cocktails en fed tilføjelse. Her kan du nemlig få et graffiti-motiv printet på toppen af cocktailen, og motivet kan være hvad som helst. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Det er lige præcis sådan et kreativt twist, som dine gæster vil huske, og i videoen herunder kan du se, hvordan det ser ud i praksis.

Se mere om Cocktails med print ved at trykke LIGE HER.

Et cocktailkursus er perfekt Polterabend-lir

“Giv en mand en fisk, og han er mæt i dag. Lær ham at fiske, og han er også mæt i morgen.”

Sådan er det også med drinks. Hos Cocktaiils.dk kan du tage gutterne med på et cocktailkursus, hvor I under vejledning af københavns mest erfarne og kyndige bartendere lærer at mikse en stribe ikoniske drinks, og det er lige præcis sådan noget, der er ideelt til en Polterabend, teambuilding eller bare en sjov aften med gutterne.

Der er kurser fra 6 og helt op til 40 personer, og I skal bare medbringe det gode humør, så er der sørget for resten.

Se mere om Cocktailkursus ved at trykke LIGE HER.

Cocktaiils