Dette indhold er sponsoreret

Når du skal planlægge et arrangement er det vigtigt, at sørge for god stemning og festlige rammer. For uanset hvad der ligger til grund for et arrangement, så er gæsternes oplevelse det vigtigste at bekymre sig om. Du bør derfor både overveje omgivelserne, oppyntningen, aktiviteterne og stemningen, når du skal planlægge et arrangement. Uanset om det er et studentergilde, en firmafest, et bryllup, en fødselsdag eller noget helt femte, så kan de rette rammer gøre dit arrangement mere festligt. Derudover kan catering være med til at gøre festen lidt sjovere.

Forskellige løsninger giver dig frihed og fleksibilitet

Hos Hooked finder du den bedste catering København. Her får du lækre retter bestående af frisk fisk, i enten lune eller kolde anretninger. Der er noget til enhver smag, da Hooked både byder på klassiske retter samt spændende og anderledes anretninger med fisk. For eksempel kan du vælge fish and chips eller laks, som vil falde i god jord hos en stor gruppe gæster. Du kan også vælge en mere nytænkende anretning såsom asiatisk lobster rolls eller fiskeburgere, som giver dine gæster en lækker smagsoplevelse af fisk. Fordi du selv kan sammensætte menuen for dine gæster, når du vælger den bedste catering København, så får du en løsning lige efter dine behov.

Du vælger også selv formatet af din catering. Hooked tilbyder den klassiske løsning for catering, hvor maden bliver leveret og anrettet på tallerkener til servering. Dermed får alle gæster en flot oplevelse af synet af den flotte anretning, inden de forkæles af smagen af frisk fisk og lækre friskt tilbehør. 

Du kan også vælge at få besøg af Hookeds flotte og personlige foodtruck. Denne vil være til rådighed med personale under hele dit arrangement, så alle gæster har mulighed for at komme forbi og blive forkælet med lækker street food. Maden vil blive serveret i håndmad stil, så alle gæster nemt kan nyde maden stående og uden besvær.

God service og gode tilbud

Du kan få et tilbud på den bedste catering København inde på Hookeds hjemmeside. Her kan du sende en forespørgsel, hvor du kort beskriver dit arrangement og antallet af gæster, og så vil du blive ringet op til en uforpligtende snak om dine muligheder. Her kan du også snakke om, hvilket format som vil passe bedst til dit arrangement. Med andre ord er det nemt og simpelt at få planlagt catering til dit næste arrangement.