Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Med en hektisk hverdag og to små drenge derhjemme på 4 og 5 år, skal jeg da være den første til at indrømme, at der ryger en del færdigretter på middagsbordet. Og ved du hvad, det er helt okay.

Færdigretter kan nemlig sagtens være både sunde, økologiske og indeholde de bedste råvarer. Det beviser mesterkokken Thomas Rode med sine færdigretter fra Rigtigmad.dk, der alle er baseret på opskrifter fra manden selv og bliver leveret direkte til din dør. Så skal du bare varme maden, og så har du et Michelin-måltid til familien.

Det er virkelig et fedt koncept, og i videoen herunder skærer Thomas Rode ind til benet af Rigtigmad.dk.

 

Velkendte retter i den bedste kvalitet

Thomas Rode har baseret færdigretterne på klassikere som Sauce Bolognese, Boller i Karry og Chili Con Carne, og der er i alt 10 retter i sortimentet, så du kan mikse rundt i menuerne.

Fælles for dem alle er, at der ikke er kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer, og det hele er 100% økologisk, mens selve råvarerne er taget fra øverste hylde. Der er altså ikke gået på kompromis med noget som helst. Thomas Rode har desuden givet de enkelte retter sit helt eget twist, så du virkelig får kvalitet for skillingerne.

Jeg synes, det er fedt, at man rent faktisk kan servere færdigretter for familien med ren samvittighed. Det smager sikkert også bedre end noget, du selv kunne bikse sammen, og så ved jeg også, at mine drenge får noget ordentlig mad indenbords. Du ved, noget Rigtigmad.

Thomas Rode smider MIchelin-magi i færdigretterne fra Rigtigmad

Udvalget hos Rigtigmad.dk er lynhurtigt at tilberede, men du får alligevel toplækker mad.

Dedikation i alle opskrifter

Thomas Rode stiftede Rigtigmad.dk i 2017 sammen med to kompagnoner, fordi de ville tilbyde bedre mad til danskerne.

“Gode, reelle madvarer til både hverdagens måltider som til gæstebud, uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og med stor fokus på bæredygtighed, hvad angår miljøet, dyrevelfærden såvel som ernæringsmæssigt,” siger Thomas Rode.

Udover færdigretterne har Rigtigmad.dk et stort udvalg af råvarer, som du kan bruge til at lave dine egne retter. Der er for eksempel hakkekød af 100% græsfodret økologisk Dansk okse og fiskefrikadeller af linefanget Alaska torsk, mens du også finder mejeriprodukter, juice og Spansk sortfodsgris i Bellota kvalitet.

Fokus er på de gode råvarer, som ikke finder vej til supermarkedets hylder og dermed ikke ender på tallerkenerne hos danskerne. Det gør de så nu, og det er virkelig et stærkt tiltag.

Rigtigmad.dk

Boller i karry er en rigtig klassiker. Thomas Rode har opgraderet den gamle traver en smule med en sund og aromatisk bengalsk karrypulver, hønsefond, fed kokosmælk, masser af grøntsager, krydderurter og krydderier.