Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så er den her. Julens højdepunkt. I hvert fald for folk med hang til hyggelige ølstunder, for nu kan du bestille Natholdets Julekalender 2021, så du kan være med til at skåle dig gennem December.

Men du skal nok til at have fart på, for de tidligere år er øl-Julekalenderen blevet revet væk, og i år er der allerede rekordmange, der har slagtet sparegrisen og har meldt sig klar til Julekalenderen, som bliver sjovere og sjovere for hver dag der går.

KØB NATHOLDETS JULEKALENDER HER

Og igen i år er Anders Breinholt, øleksperten Carsten Berthelsen og adventsministeren Søren Rasted klar til at guide dig gennem løjerne. Selvfølgelig med en masse spas undervejs.

Natholdets Julekalender 2021 er landet

En kæmpe succes

Det er fjerde år i streg med Natholdets Julekalender, og det er bare blevet større og større.

I år er der derfor allerede solgt flere kasser end sidste år, og selvom salget officielt først slutter d. 30. november, er det meget sandsynligt, at der bliver udsolgt før den tid.

Men hvad følger der så med i pakken, når du bestiller 2021-Julekalenderen? Jo det ser du herunder:

Natholdets Julekalender 2021 indeholder:

– Natholdets eksklusive ølkrus

– 4 danske snaps (5 cl.)

– Natholdets helt egen specialøl

– 24 danske specialøl (33 – 44 cl.)

– 1 Nød-Mokai

Flere af øllene er faktisk lavet helt eksklusivt kun til Natholdets Julekalender, og bryggerierne er endnu en gang udvalgt af Danmarks bedst kendte ølekspert Carsten Berthelsen, som i år også får sin helt egen podcast – Natholdets Julekalender med Carsten Berthelsen – hvor han kyndigt gennemgår alle øllene.

Det bliver et brag af en ølfest. Skal du være med?


Se andre seje sager om: