Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

En øl om dagen holder lægen væk. Okay, sådan er det nok ikke helt, men hvis du er vild med øl og frisk på at udfordre sanserne med nye varianter, som du ikke lige finder i supermarkedet, er et øl-abonnement hos danske Beermaze lige sagen.

De sender nemlig unikke specialøl direkte til dig, så du bare skal knappe op og gå på opdagelse i det enorme øl-univers. Ja, det er ret fantastisk, og her i artiklen kigger vi nærmere på, hvordan det fungerer.

Først en video, der skærer ind til benet.

SE MERE HOS BEERMAZE

Både for nybegyndere og garvede nørder

Det er lige meget, om du lige er på vej til at dyppe tæerne i det store ocean af øl for første gang, eller du allerede er en rutineret svømmer. Hos Beermaze er der noget for enhver smag.

Du kan nemlig tilmelde dig øl-abonnementet og modtage en kasse med specialøl hver måned. Her vælger du så selv, om der skal være 4, 6, 8 eller 10 øl i kassen, og du kan desuden give et tidsbegrænset abonnement som gave til en god ven, der også er vild med øl. Så kan I jo dele indholdet og hygge sammen om øllene.

Sortimentet hos Beermaze består af nøje udvalgte specialøl fra hele verden, så der er rig mulighed for at udvide øl-horisonten, mens du desuden kan scanne den medfølgende QR-kode for at få meget mere viden om bryggerierne og de forskellige varianter.

Du kan selvfølgelig også bare nyde de enkelte øl uden dikkedarer. Det er helt op til dig, men hvis du er vild med øl, er det ren forkælelse til sanserne.

Men hvad så, hvis du finder en øl i månedskassen, du bare er helt vild med?

Jamen, så finder du den i webshoppen hos Beermaze, hvor du kan købe den til Danmarks billigste priser.

Det er jo et ret genialt koncept, og der er selvfølgelig fri fragt og ingen bindingsperiode.

Bare fantastiske øl.

SE MERE HOS BEERMAZE

Beermaze


Se andre seje sager om: