Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Ja, det er et hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det. Danmarks største virtuelle ølsmagning har været en bragende succes, og nu er vi kommet til nummer 6 i perlerækken af ølsmagninger.

Det hele foregår online d. 11. september 2021, hvor du kan følge med fra hjemmets trygge rammer med din egen smagekasse, som indeholder 12 danske øl. Der er alt fra lyse Helles, dampøllet og den røde ale til den mørke, chokoladefyldte stout. Vi kommer vidt omkring.

Brygmestrene fra de 12 bryggerier vil lede dig kyndigt gennem flaskerne i smagekassen, og der vil selvfølgelig også være underholdende indslag, konkurrencer, kendisser og massere af god ølviden undervejs.

Det er faktisk den ultimative oplevelse for ølnørder, så saml bare gutterne. Det værste der kan ske er jo, at I får en lille skid på.

Se mere om Danmarks største virtuelle ølsmagning og bestil din smagekasse LIGE HER.

I videoen herunder kan du se lidt af, hvad der venter.

Herunder finder du listen over de 12 bryggerier, som leverer øl til smagekassen. De helt specifikke flasker er selvfølgelig en hemmelighed indtil videre.

Caleidoskope Brewing (debutant), Bad Seed Brewing (debutant), Fanø Bryghus, Kasper Brew Co. (debutant), Frederiksberg Bryghus (debutant), People Like Us, Ø-Bryg (debutant), Anarkist, Kissmeyer, Fur Bryghus, Hjort Beer og Bryghuset Møn.

Det er et stærkt felt. Skål!


Se andre seje sager om: