Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Adventskalenderen er desværre udsolgt! Dog har Alefarm nu introduceret en julekalender til alle der tørster efter deres gyldne dråber, og den linker vi nu til her i artiklen.

Sidste år fik danske Alefarm Brewing dig sikkert gennem december med en Adventskalender fyldt med øl. Ungerne har deres chokoladekalender, men far vil hellere have øl.

Nu er de så klar med 2021-udgaven, hvor du får to øl fra deres fantastiske sortiment hver søndag i Advent, og så vælger du jo selv, om du vil drikke dem begge eller dele med en god ven. Eller den bedste løsning – slå dig sammen med en kammerat, der også har købt kalenderen, så der er to øl til hver.

Som en ekstra bonus, smider Alefarm Brewing faktisk fire øl oveni nissehuen i årets Adventskalender, så du får 12 øl i det hele, og det giver jo lidt ekstra overskud til at få fugtet ganen.

KØB ALEFARM BREWINGS JULEKALENDER HER

Alefarm Brewings Adventskalender forkæler dig med lækre øl

Juleshowet fuldender Den Store Adventskalender

Udover de 12 øl, som jo er fundamentet for det hele, har Alefarm Brewing sørget for god Juleunderholdning.

De to ejere af bryggeriet, Kasper Tidemann og Mick Øgendahl, har nemlig brygget et kæmpe Juleshow sammen, som sørger for at styre dig sikkert gennem hver søndag i Advent. Ja, Mick Øgendahl er jo i forvejen en rigtig entertainer, så det skal nok blive sjovt.

Juleshowet foregår online, så du kan se med, mens du smager på øllene, og det giver lige den ekstra dimension af hygge. Kasper Tidemann og Mick Øgendahl får desuden fint besøg i studiet af folk som Jan Bech Andersen, Peter Aalbæk Jensen og mange flere, så der er lagt i kakkelovnen til grineren anekdoter og nørderi omkring øl.

Her kan du så være så heldig at vinde billetter til indspilningen af selve Juleshowet i November, når du køber din Adventskalender.

Ja, det er en ret lækker måde at tælle ned til Juleaften. Men du skal skynde dig at få bestilt, for der er kun et begrænset antal til salg.

KØB ALEFARM BREWINGS JULEKALENDER HER

Alefarm Brewings Adventskalender forkæler dig med lækre øl