Gaven til … manden der har alt?

CRAFTED BY er et nyt dansk bryggeri med rødder i Carlsberg, der lader dig brygge og designe dine egne øl. Overraskende nok er det ikke bare manden der har alt, der køber.

Det er også fodboldklubber, der brygger egne øl til omklædningsrummet (måske ikke FCK, men Langeskov United efter en god kamp i en to-cifret division); det er kvinder, der køber en flot gave til deres udkårne mænd; og det er mænd, der ved bedre end at købe en klassisk pilsner til aftenen med drengene.

En udfordring internt hos Carlsberg dannede grundlag for idéen om et bryggeri, hvor kunderne selv er brygmestre og vælger bitterhed, farve, styrke og label:

” Her kan kunderne selv lave deres egen ølsmag samt designe en unik etiket og derigennem få nogle flasker øl, som der kun findes de eksemplarer af som ølbryggeren vælger der skal laves. Det giver derfor en helt anden oplevelse der både passer ølentusiasten og dem der blot er nysgerrige på at prøve kræfter med at designe sin egen øl”

Nu kan du ENDELIG designe dine egne øl (også smagen!)

Når du skal designe dine egne øl hos CRAFTED BY skal du bare vælge 2 ting:

Din smag

4 valg er med til at skabe din helt egen, unikke øl:

  • Bitterhed – bestem bitterheden af din øl fra grad 1-5
  • Farvevalg – går du efter lys, gylden eller en mørk øl?
  • Styrke – vælg hvor fyldig din øl skal være
  • Ekstra smag – vælg fx frugt- eller ristet smag til din øl

Din etiket

Efter smagssammensætning af din egen øl er det tid til at være kreativ og designe din helt egen etiket, som foregår via tre korte trin:

  • Navn til øllen – hvor kreativt et navn kan du finde på?
  • Dit navn: Skriv hvem der står bag brygningen af denne øl
  • Design dit eget udseende: Vælg mellem forskellige mønstre og farver der giver etikken dit personlige præg

Til sidst skal du blot vælge hvor mange af dine personlige øl, du ønsker at brygge. Herefter kan du længe dig tilbage og lade CRAFTED BY stå for brygning og levering af dine øl.

Hvis du er i tvivl om hvordan din nye yndlingsøl skal smage kan du bestille deres prøvekasse, hvor du får 6 forskellige øl (i alt 12 stk) for 198kr., herefter er du klar til at brygge din egen nye favoritøl.


Se andre seje sager om: , , ,