Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg har en travl hverdag med to små drenge der skal til og fra institutionerne, en hund der skal luftes, en kone der skal plejes og så lige en virksomhed der også skal køre rundt.

Derfor kan det være svært at få noget ordentligt at spise, og jeg er på fornavn med den lokale pizzasnedker.

Men nu har vi gennem en længere periode her på redaktionen spist måltidskasser fra Mydietpal, og det er helt genialt, for de smager godt og er samtidig læsset med sund næring. Og ja, så er det faktisk lettere end at bestille en pizza.

Her i artiklen kigger vi nærmere på danmarks nemmeste måltidskasser, og vi starter lige med en video, hvor Mydietpals CEO Chano Nielsen skærer ind til benet.

SE MERE HOS MYDIETPAL

Menuer sammensat af ernæringseksperter og kokke

Du er, hvad du spiser. Ja, det bliver man jo bombarderet med konstant, og det er rigtigt nok. Derfor er det også vigtigt at skovle det rigtige ind i kæften, og det behøver slet ikke være kedeligt.

Måltidskasserne fra Mydietpal er nemlig skruet sammen med videnskabelig præcision til at indeholde vigtig næring. Stifteren Chano Nielsen har brugt sine erfaringer som personlig træner og kostvejleder til at sammensætte de forskellige måltider, så de indeholder de helt rigtige råvarer, der giver din krop optimale betingelser for at performe.

Og det smager godt.

Jeg er selv ret begejstret for deres Butter Chicken, hvor kødet er virkelig lækkert. Det er ikke ligefrem tilfældet med andre færdigretter, for her kan kyllingen hurtigt blive pænt ærgerlig.

Kvaliteten er generelt helt i top i de forskellige måltider fra Mydietpal, og det er tydeligt, at der er fokus på at få det hele til at smage godt og se lækkert ud. Jeg kan 100% sige, at jeg hverken har fantasien eller evnerne til at lave tilsvarende mad på egen hånd.

SE MERE HOS MYDIETPAL

Mydietpal

Et kæmpe udvalg af måltidskasser

Jeg er selv rigtig slem til at spise det samme igen og igen, men med Mydietpal er der fuld skrald på mangfoldigheden. De har nemlig et væld af forskellige måltider i sortimentet, så du både kan spise varieret og udvide din smagshorisont.

Og de hjælper dig med at finde de rigtige måltider.

Du benytter simpelthen bare den enkle guide på hjemmesiden, hvor du skal vælge portionsstørrelse, antal dage, aften eller frokost og så kommer de med forslag til måltiderne. Og ja, du kan selvfølge fravælge svin og fisk, hvis du af den ene eller den anden grund vil styre udenom netop de råvarer.

Enkelheden gennemsyrer generelt hele konceptet.

Du slipper for at handle og lave mad, mens der også er styr på oprydningen med måltidspakker af 80% genanvendt plastik, som lige skal i den rette affaldssortering.

Ja, det behøver slet ikke være besværligt at spise både sundt og godt, og hvis du lige som mig har en travl hverdag, så er det her en perfekt løsning.

SE MERE HOS MYDIETPAL

Mydietpal

Perfekt hvis du vil tabe dig eller blive stærkere

Udover bare at levere fremragende måltider, så er der også andre praktiske egenskaber ved at benytte sig af Mydietpal.

Deres måltidskasser er nemlig sammensat og nøje afmålt med sunde ingredienser. Det betyder samtidig, at der er styr på kalorieindholdet, og det er lige præcis et vigtigt værktøj, hvis du gerne vi smide et par kilo eller få større muskler.

Så er det ikke nok at tage den på gefühl.

Det her er fastfood på den sunde måde, og det er faktisk ret luksus, at du kan spise så godt, når du vil gøre noget godt for din krop.

SE MERE HOS MYDIETPAL

Mydietpal