Game of Thrones + whisky = stærk hygge.

Derfor indledte sprutvirksomheden Diageo og HBO tilbage i januar et samarbejde om at producere otte forskellige single malts, der på unikke måder er forbundet med en af familierne fra Westeros og Nights Watch ordenen. For eksempel er Talisker kædet sammen med House Greyjoy, fordi destilleriet ligger ved havet, og deres whisky er derfor forsynet med maritime smagsnoter. Det er lækkerier til fans af GoT og whisky.

Nu fuldender de så Game of Thrones Limited Edition whisky-samlingen med tilføjelsen af Mortlach Single Malt 15 års, så der er 9 fede flasker.

Mortlach Single Malt 15 års fuldender Game of Thrones Limited Edition whisky-samlingen

En hyldest til Westeros’ skæbne

Mortlach Single Malt 15 års vækker minder om fortiden, men skuer mod fremtiden, og den er modnet på førstefyldte sherryfade og afrundet på bourbonfade i amerikansk egetræ. Den lækre whisky har en kraftig, blød smag med noter af vanilje og krydderier, som er noble smagsløg værdige.

Derfor er den også en perfekt tilføjelse til Game of Thrones Limited Edition whisky-samlingen. Og med et specielt design på etiketten til formålet, er der tale om en eksklusiv Six Kingdoms – Mortlach Single Malt 15 års.

Aftapningen leveres i en guldindpakning med en smuk illustration, der forestiller den treøjede ravn, som er kendt fra seriens otte sæsoner. De Seks Kongeriger-indpakningen er en hyldest til den sidste greenseer og det uafhængige Nord, som står alene under Dronningen i Norden, frigjort fra det nye politiske landskab, som kaldes De Seks Kongeriger. Den treøjede ravn har et blik som tusind øjne, der kan skue ud over tidens grænser og ind i de utallige historier, der tilsammen udgør Westeros.

Cirklen er komplet.

Game of Thrones Six Kingdoms – Mortlach Aged 15 Års vil være tilgængelig i ekstremt begrænsede mængder i velassorterede spiritusforhandlere.


Se andre seje sager om: , , ,